1. 1.
    +1
    sadece resmi kayıtlara geçen suriyeliler için harcanan para 10 milyarın(10 katrilyon) üzerinde ve her bir saniye artıyor.
    çünkü var olanlar bir yere gidemiyor yenileri geliyor. bizzat rte ye bağlı olan örtülü ödenekten 12 yılda harcanan para
    on milyarlarca lira (katrilyon) ve cumhuriyet tarihinin rekorları kırılmış. devlet bankaları uluslararsı soruşturmalara konu oluyor.
    sebep rüşvet yolsuzluğa aracılık ve kara para aklama. yandaşlara usulsüz kulandırılan kredilerle bankalar cortlamak üzere..

    kısaca karadeliklere yenileri ekleniyor, onulmaz açıklar tavizler veriliyor, her yanımızda bize zerre itibar etmeyen sevmeyen ve artık ciddiye almayan düşmanlar, içe dönersek korkunç bir kutuplaşma ve biliçli yapılmış bu.
    muhtemel iç ve dış savaş tehditi kapımızda,

    susuzluk kuraklık ve kıtlık zaten artık gizlenemiyor, daha kötüsü memlekette neredeyse akan dere kamadı, yerli yandaş ve yabancı ortaklar hes ayağına doğamızı ağaçlarımızı tabiatımızı katletti, sapanca tarihte ilk defa kurudu..

    hala daha rte ne adammış ne ileri görüşlüymüş hükümet yani akp ne stratejik derinliğe sahipmiş filan deyin ve masallarla kendinizi kandırmaya devam edin ak troller ve akp sevicileri.
    ···
   tümünü göster