1. 1.
    +1 -1
    o yüzden ben de sözlüğü bırakma kararı aldım. ciddi anlamda ergen ve laf anlamaz hödük yuvası oldu burası. rahatça küfür edip aptalca düşünceleriyle buralarda barınmayı marifet sanan belli bir kısım yüzünden artık muhabbetlerin bile tadı yok. gececi tayfa diyorsun, eskisi gibi değil artık o da. içine sızmışlar resmen. siyanür gibi zehirliyorlar sözlüğü.

    velhasıl kelam, eşeklere laf anlatmak boşa. ben artık bu sözlüğün ne potansiyeline ne de şen şakrak olduğuna inanmıyorum. o kadar az gerçekten zeki insan var ki güzel muhabbetlerin döndüğü başlıklar kısa sürede tıkanıyor.
    bence bu sözlük beni de derinden etkiliyor ve pasifleştiriyor. gerçekten kafası çalışan adamların burada işinin olmaması gerektiğini düşünüyorum. yarın kpss sınavım var ve bu pasifize oluşum ona da yansıdı. baksanıza saat kaç olmuş sözlükteyim.

    her neyse beyler konuyu kapatıyorum. kıymetli yazarlar dışında bir de tanışıp hoş muhabbet kurduğumuz yazarlar var. onlara da hürmeten herkese iyi inci sözlükler diyorum. umarım daha da güzel bir ortam oluşur yeniden. belki o zaman yine görüşürüz.
    ···
   tümünü göster