1. 1.
    +5
    tüm kıllarımı kaşlarımı aldırdım her gün escort türk kızlarının dıbına haşmetli yannanımı sokup inlete inlete gibiyorum

    çünkü kürt kızlar leş gibi kokuyor. amı zütü porsuk kuyruğu gibi kıl basmış, bende kullanıyorum

    oturduğum yerden para kazaniyorum fabrikamda 500 den fazla türk işçiyi asgari ücrete çaliştiriyom onlqrca türk ailesi karnini doyurmak için agzımın içine bakiyor ahahaha

    çünkü kürt erkekleri anaları gibi, hanım gibiler, yumuşaklar. ayı yavrusu gibiler, 10 lira ver karısını al ödlekler. çalışsalarda bir türk erkeği kadar azimli dirayetli olmaıyorlar. kalifiye değiller.

    porschelerim le hergün en lüks caddelerde geziyorum sefil türkler dönüp dönüp lüks arabama bakıyor ahahah

    porsche süren az önce bahsettiğim kılıkta bir yaratık görünce malesef bende şaşırırım ve bakarım. döner söverim vay amk bunlar bunlara nasıl biniyor, kim güvenip bindiriyor diye.

    kürt oğlum en pahali kolejde okuyor tüm türkleri eziyor aşağılıyor ahahaha

    kürt oğlunda anası kılıklı malesef. aslında eziliyor ikimiz de farkındayız. okuldaki kızlar ona bakmayı geç konuşmaktan bile iğreniyor. kokuyor oğlun çok pis. kimse onu aralarına almıyor, adam yerine kymuyor. en paragöz kız bile ondan uzak duruyor çünkü gerçek bir erkek olamayacak. kürt sonuçta (:

    pis türkler siz sefil hayatiniza devam edin ahahahhaha

    malesef maddi durumumuz sizin sahipleriniz kadar iyi değil, hani düğünlerde zütü ayrık arası pas misali sararmış kancık dağ kaçkını kızlarınıza tonla altın takıyorsunuz, sonra geri almak şartı ile tabi onu unutmamak lazım (: ama sizden daha parlak daha iyi olan beynimiz var. hep özeneceğiniz, keşke bende onlar gibi doğsam dediğiniz türklüğüüz var be ayı yogicik. şimdi biz sefil hayatımıza dönerken sende evine git. karınla, kızınla pardon oğlunla yamyamcanı geliştir. kürtçe konuş. ama unutma tüm parasal işlerinde türkçemizi konuşacaksın. (: benliğinizin nasıl gibildiğini, dilinizi bile konuşamadığınızı ki konuştuğunuzda adam yerine koyulmuyorsunuz, filan düşün. ışidin kestiği kürtleri ve senn türkçe bir şekilde yapacağın propagandaları tasarla. hadi kuzi keri (:
    ···
   tümünü göster