1. 1.
    +22 -3
    bundan 2 sene önce, parası iyi olduğundan inşaat firmasında çalışmak üzere arabistan'nın orlarda bi ülkeye gittim. adını vermeyeyim. bu arada çok çalışıyorum, öyle, böyle değil. türkiye şartlarına göre de çok iyi bir maaş alıyorum. asgari ücretin 10 katı diyelim. haliyle parayı harcayamıyosun birikiyo. kalcak yer, ıvır, zıvır hepsini şirket karşılıyo çünkü

    senenin sonuna doğru, şehri bayağ öğrendik ettik. senenin sonuna da zaten bayağ bi param birikti. kendimi trilyoner gibi hissediyorum, bi görseniz havamı ovvv diyim yani. bu zaman içerisinde de fuckbuddy tarzında arap bi hatun yapmıştım. bayağ lüks bi araba kiralayıp, hatunu şeyhlerin gittiği lüks bi restoranta zütürdüm, restorantı görseniz nasıl lüks ama.

    neyse, menüler geldi, siparişler alındı, şampanyalar falan derken, limuzinden böyle 2-3 karılı, 5 çocuklu falan bir arap şeyhi indi. restorantın camından görüyorum. rezervasyonu da tam bizim masanın arkası.

    restorantta da çatal, bıçak isteğe göre geliyo. biliyosunuz arap huur çocukları elle yiyo. dıbına koduğum, ilkel kabileleri

    neyse uzatmadan, bunlar bizim arkamıza oturdu. ben de yemeği haliyle çatal, bıçakla yiyorum. arap şeyhi beni çatal, bıçakla yemek yerken görünce, arkamdan "kafire bak, çatal, bıçakla yiyo, peygamber efendimiz yemeğini çatal bıçakla mı yiyodu" diye bana laf soktu.

    beni de arapça bilmiyo zannediyo, ben de "peygamber efendimiz yemeğe limuzinle mi geliyodu" dedim. bir görceniz amk nasıl züt oldu, mosmor oldu dıbına koduğum evladı, apar topar gibtirip gittiler.

    bu da böyle bi anımdır.
    ···
   tümünü göster