1. 26.
    +1
    Peki Erkekler Neden Böyle?
    Bir çok özelliğimizi, gücümüzü ve davranışımızı DNA`mızdan ve sosyal çevremizden alırız. Bu söylediğim kadın –erkek için de geçerli.
    Bulunduğumuz ortam bizim karakterimiz ve davranışımız üzerinde etkisi vardır. Kimin utangaç olacağı, kimin korkusuz olacağı, dünyaya gelmemizle beraber, beynimize programlanmaya başlıyor.
    Biliyorum ki sen de bir kaç arkadaşlık sitesine üyesin. Hiç kadınların profiline dikkat ettin mi? Ben ettim ve senin de dikkatini buraya çekmek istiyorum. Profil yazılarında hep şunlara benzer şeyler vardır.
    Prensimi arıyorum. Ruh ikizim neredesin Aşık olmak istiyorum Şimdi farkındasın. Peki hiç bir erkeğin, profillerinde buna benzer bir cümle kullandığını gördünmü?

    Hiç bir grup kızın bir şey hakkında konuşurken yaptıkları hareketlere ve anlamsız bir biçimde ayrıntıya indiklerine dikkat ettin mi? Genellikle bir kız arkadaşları ağlarken, onlar da ağlamaya başlar.
    Bir arkadaşlarını eğlenirken görseler, kendi ruhsal durumu ne kadar kötü olursa olsun. Hemen ruh halleri değişebilir ve şen şakrak eğlenmeye başlayabilirler

    Kadınlar DUYGU OYUN`larına bayılır.
    Kadınlar binlerce yıldır bu DUYGU OYUN`larında rol alıyorlar.
    Kadınlar bu oyunu yıllardan beri oynadıkları için, bu konuda çok iyiler. Gariban erkekler ise bunlar karşısında ne yapacağını şaşırıyorlar. Bunu neden yaptıklarını merak ediyorsun değil mi?

    Peki açıklayayım. Duygu oyunu aynı anda bir çok şeyi yapıyor. ilgi çekiyor. Sıkıntıyı önlüyor. ilişkiye anlam katıyor.
    Duygu oyunu adrenalin gibidir. Erkeğin spor yapmasına benzer. Erkek ağırlık kaldırmaya başlayınca vucutta bazı hormonlar yayılır. Endorfin kendinizi mutlu hissetmenizi sağlar. Adrenalin heyecan uyandırır. Spor güçtür ve kadınların bu güce ihtiyacı yoktur.
    ···
   tümünü göster