1. 101.
    +1
    Merhaba, Johnny Delusion'dan taktikler.
    Insan bir kisiden hoslaniyor ve onu etkilemek icin bir seyler ogrenmeye calisiyor. Burada yanlis bir sey yok. Aslinda cok dogru, sonucta deger verdigi bir insanla vakit gecirmek icin harcanan caba var.
    Ama sorun surada basliyor: Ne zaman benden yardim istediginde, ben de ona yardim ettigimde, soyledigim seyleri yapmamasi garibime gidiyor. Neden yapmiyorsun diye sordugumda da ? Bu kiz farkli, bu kiza sokmez.
    Iste aydinlanmaya basliyoruz. Hoslandigimiz seyleri kaybetmekten korkariz. Bu dogaldir. Ama bilinmez ki eger onu kaybetmekten korktugumuzu ona Ilk Baslarda" hissettirdigimizde, korktugumuz basimiza gelir. Bastan cikarma surecinin belli bir kisminda kesinlikle bu "korku" hissettirilmemelidir.
    Eger bu korkuyu hissettirirsek, kadin "daha onu duzgun bir sekilde " tanimadan, neden bu korkuyu yasadigimizi dusunur ve bu ona itici gelir.
    Bu davranis ister istemez bizim onu kralice tahtina oturmamizla sonuclanir ki, bu CEKICILIK KATILIDIR. Eger bu korkuyu ona hissettirmezsek ve daha KENDIMIZ seklinde ona yaklasirsak buna benzer problemleri yasamayiz.
    Olayin butunune tepeden baktigimizda , gorduklerimiz , sosyal programlanma ile gelen hatali inanclardir. Gorduklerimiz "hep DEGER ver DEGER gordur". Bu bazi yerlerde gecerli olabilir ama kadinlarda "ilk basta" gecerli degildir. Cunku cekici bir kadin omru boyunca (en azindan yaslanincaya kadar) etrafindaki erkekler tarafindan ilgi yagmuruna tutulur.
    Durum boyle olunca, diger erkeklerden farkliliklar gosterilmesi gerekir. Asagida bu durumdan kurtaracak bir kac adimdan bahsedecegim.
    1 - Cogu zaman MESGUL olun. Bakin gozukun demiyorum. OLUN diyorum. Bu cok onemli. Bir ugrasi edinmeniz lazim. Bu sekilde diger erkekler gibi surekli onun her istedigini yapan ve her an hali hazirda bulunan biri olarak gorunmeyiz.
    2 - Ilk seferde kesinlikle istedigini vermeyin. Bu CEKICILIK olusturur . Pgibolojik olarak , ulasamadigimiz seylere ilgi duyariz. Bunu avantajimiza kullanmaliyiz.
    Biliyorum ozellikle hoslandiginiz kiz uzerinde bu taktikleri uygulamaya basladiginizda, onun verecegi "Degigib" bir tepkiden sonra hemen duzeltmeye , ozur dilemeye baslayacaksaniz.
    BUNU SAKIN YAPMAYIN.
    Sadece yapmaya devam edin. Faydasini goreceksiniz
    ···
   tümünü göster