1. 101.
    0
    SORU:
    johnny benim gibintim tel numarasi alirkenn konusuyorum dikkati uzerimde tuttabiliyrum ama tel numarasi isterken cogu zaman red aliyorum aslinda biliyorum biraz daha zaman gecirsem alabilirim ama zaman kaybi gibi geliyo bana cunku binlerce kiz yanimdan akip giderken bi kiz icin bu kadar zaman harcamak garip geliyo senden ricam tel numarasi alirken bi kac oyun falan yada numara almami kolaylastiricak teknik onerebilirmisin.
    CEVAP:
    Oncelikle telefon numarasi almak, kisa zaman araliklarinda zordur. Neden mi? Cunku bir kizin sana telefon numarasini verebilmesi icin, sana guvenmesi gerekir. Bu guveni saglamak icin iki tarafinda birbirine yatirim yapmasi gerekir ki bu da uzun bir sure gerektirir.
    Iste bu yuzden , bunun yerine boyle kisa donemli durumlarda, e-posta adresini almanin daha akillica oldugunu kesfettim. Onceki bultenler eline ulastiysa, bu konuda kapsamli bir yazi yazmistim.
    Kadinlar e-posta adreslerini verirken, daha rahatlardir. Cunku bir e-posta mesajina istedikleri zaman cevap verebilirler. Diger turlu seni tam olarak tanimadan telefon numaralarini vermek, kadin icin pek akillica bir hareket degildir. ( Sonucta sapikmisin degilmisin bilmiyor)
    Ama e-posta adreslerini aldiktan sonra, kadinin bize olan guvenini daha kolayca arttirabiliriz ve telefon numarasini alabiliriz.
    ···
   tümünü göster