1. 101.
    +2
    Guclu Erkek SAVUNMASIZ?(!) Olmaz
    Sence bir erkek guclu mu olmalidir?
    Cevabin tabi ki " Evet" olacaktir. Ama simdi bu olaya biraz farkli bakmani saglamak istiyorum.
    Oncelikle tanisma surecinde guclu ve saglam durmanin ne kadar onemli oldugunu biliyoruz. Saglam durdugumuzu ona gostermek icin de, ona istedigini , istedigi ZAMANDA vermiyoruz ve surekli onun karsisinda elde etmeye calistigi biri olarak duruyoruz.
    Eger bir kadina bastan cikarma surecinde bazi konularda " SAVUNMASIZ" oldugumuzu gosterirsek, bu bizi daha insan yapar ve karsi taraf ile aranizda guclu bir bag kurulmasini saglar. Boylelikle ona daha da yakinlasabiliriz. Ama tam tersini yaparsak, kadin ile gerekli bagi olusturamayiz ve cok fazla ukela olarak goruluruz. Kimse senin yaninda durmak istemez.
    Ben bu yaptigim hata yuzunden cok fazla basarisizlik yasadim. Daha sonra olanlari biraz daha derinlemesine incelemeye karar verdim. O ilgili kizin neden belli bir sure sonra ilgisini tamamiyle kaybettigini arastirdim ve sunu fark ettim.
    Bastan cikarma surecinin bir bolumunde, gerekli cekim yaratildiktan sonra, karsimizdaki kadin kalkanlarini indirmeye basliyor ve seninle bag kurmaya calisiyor. Bu su demektir:
    "Seni daha fazla tanimak istiyorum"
    Biz de kadinin bu hareketini gormuyoruz ve elimizin tersiyle itiyoruz. Belli bir sure sonra kadin da, tum uzattigi eller geri cevrildigi icin, sana tutunacak bir sey bulamiyor. Boyle de olunca, senin yaninda durmasinin bir anlami kalmiyor.
    Peki nasil bu durumdan kurtuluruz?
    Nasil bize uzanan eli geri cevirmeyiz?
    Ilk olarak uzanan elleri fark etmeliyiz. Kadinlar karmagib sekilde bag kurmaya bilmezler. Ondan dolayi size "duz" sorular sorabilirler.
    "Nerede oturuyorsun?"
    "Hangi okulda okuyorsun?"
    Biz de bunlara ilk seferde olmasa da , ikinci seferde mutlaka dogru cevabi vermeliyiz. Ornek olarak:
    "Evde mi kaliyorsun?"
    "Yok, ben su bankta kaliyorum"
    "Yaaa dalga gecme be... "
    "Hahaha, evde kaliyorum. Yemek yapmayi biliyormusun?"
    Gordugunuz gibi, ona bag kurmasi icin izin verdim ve baglam dahilinde , ona sart sundum. Bilinc altina iletilen mesaj sudur: "Eger evime gelmek istiyorsan, yemek yapmayi bilmelisin"
    Bu cok guclu bir tekniktir.
    Bir de kullanildigi zaman cok buyuk bir etkisi olan "Kup"oyunu vardir ki, ben ona maymuncuk diyorum. Karsimizdaki kadinin gozlerinin icine bakip eridigini gormek, kesinlike buna deger.
    ···
   tümünü göster