1. 1.
    +21 -7
    evet istiyorum! şimdi saldırmadan bunu okuyun;

    ben kürtlerle beraber yaşamak istemiyorum! 21.asırda kaçak elektrik kullanan, namus cinayeti işleyen, kendi öz çocuğunu taciz eden, yengesiyle ve annesiyle ciks yapma fantezisi kuran, cahil,hala feodalizmi yok edememiş,her türlü pisliği yapan, hırsızlığı,katilliği, cinsel sapıklığı, terörizmi meslek edinmiş aşağı,adi, insan olduğu bile tartışmalı olan, evrimsel olarak iptidai bir topluluk ile yaşamak istememek,en tabi hakkımdır.

    kürt halkı bağımsızlık istemiyor mu? istiyor. peki türkler, kürtlerle yaşamak istiyor mu? büyük çoğunluğu, istemiyor. peki neden kürdistan kurulmuyor o zaman? ben batı'da kendi ürettiğim ekonomik zenginliği, mezopotamya çöllerinde yaşayan dağ maymunları ile paylaşmak istemiyorum. kürdistan kurulsun ve batı'da yaşayan, babası,dedesi veya kendisi kürdistan sınırlarında doğan herkes oraya gönderilsin. kürdistan'da yaşayan türkler batıya gelsin. onlar orada bir 3.dünya ülkesi olarak açlık, sefalet,hastalık, altyapısızlık ve ilkellik ile boğuşurken biz güzel bir ülke olarak gelişmemize devam edelim.

    türkiyenin ilerleyememesinin temel sebebi, kürt adı verilen 10-15 milyonluk primitif irani topluluktur. türkler, turani,altaic bir halktır. kürtler ise farsça bozması (kurmanci) bir dili konuşan irani bir halktır. birbirleriyle anlaşması nâ-mümkündür.

    hülâsa: memleket ikiye bölünsün. kürtler kürdistana gitsin. kurtulalım.
    ···
   tümünü göster