1. 1.
    -1
    Eğer bunu okuyorsan bu uyarı senin için.Bu anlamsız güzel baskılı kağıttan okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu?Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı ve inanç beslediğin otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Apartmanından dışarı çık. Karşı cinsten biriyle tanış. Lüzumsuz alışveriş ve mastürbasyonu bırak. işinden ayrıl.Bir kavga başlat. Yaşadığını kanıtla. Eğer yaşadığını ispat edemezsen,bir istatistik olarak kalacaksın.. Artık uyarıldın.
    Sahip olduğun herşey sonunda sana sahip oluyor.. Ancak herşeyini kaybettikten sonra, herşeyi yapmakta özgürsün. Umudunu kaybetmen özgürlüğündür...
    Bu dünyanın gerçek olmadığını bildiğin halde ölmekten korkuyorsan.,Aslında korktuğun ölüm değil,bu dünyanın gerçek olma ihtimali...
    Benim hayatımı yargılamadan önce benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan,dağ ve ovalardan geç. Hüznü,acıyı ve neşeyi tat. Benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl.. Yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi. Ancak ondan sonra beni yargılayabilirsin...
    Kanepenizde oturun, televizyonun beyninizi yıkamasına izin verin. Ruhunuzu o salak yarışmalara satın,ve bir şeyler tıkının..Ve tüm bunları yaptıktan sonra intihar edin..
    Bize insanları değil fikirlerini hatırlamamız söylendi.Çünkü bir insan yenilebilir, yakalanabilir,öldürülebilir, unutulabilir.Fakat bir fikir 400yıl sonra bile hala dünyayı değiştirebilir..
    Alkol benim tanrımdır. içmek ibadetim. Hayyam,Neyzen, Bukowski ve niceleri peygamberim. Tüm içkiler ayetimdir. Kafam güzelken cennette, ayıkken cehennemdeyim..
    Din, bunalmış mahlukun iç çekişi, merhametsiz bir dünyanın ruhu ve aynı zamanda akılsız bir çağın aklıdır.Din halkın afyonudur.
    Vur korkak herif!! Sonuçta sadece bir adam öldüreceksin!!!
    ···
   tümünü göster