1. 1.
    +2
    kadın cikse erkek kadar düşkün olmadığı için mâli hayatına daha iyi yön verebiliyor. örneğin bkz. ;

    biz lisede sabah akşam elimizi giberken onlar köpek gibi test çözüp ders çalışarak boğaziçi kazanıyor biz de 2 yıllık dandik bölümlere talim. istisnalar kaideyi bozmaz tabi , zaten o istisnadaki arkadaşlar da inek takımı olan erkekler.

    sonrasında 10 yıl sonra siz daha zeki ve aklını kullanabilen cinselliği kontrol altına alabilen biri olduğunuzda artık iş işten geçmiş oluyor ve bu minik beyinli canlılar başınıza müdür olabiliyor çeşitli pozisyonlarda. işte bu noktada harbiden koyuyor adama bu aptal kadınlara yem olmak , çünkü üstünlük kurma ve kadın erkekten üstündür mantalitesini kabul ettirme ve yaşatma düşüncesine sahip olarak sürekli buna hizmet eden davranışlarda bulunuyorlar bu da sizi hem fiziki hem de fiili anlamda yoruyor.

    hayatımda şuana kadar çok ama gerçekten çok fazla kız tanıdım.

    Fakat şuana kadar benden zeki sadece 1 kız tanıdım ve gerçekten benden zekiydi. takdir etmediğimden veya aşşaladığımdan değil objektifim gerçekten kadınlarda pratik zeka yok , görsel hafıza düşük , planlama organizasyon yönetim kabiliyetleri malesef kıskanç ve üstünlük kurma heveslerine yenik düşüyor.

    haksız olduğum konular varsa saygılar. konu tartışmaya açık.

    ama nolur bu kaltaklara prim vermeyin...
    ···
   tümünü göster