1. 5126.
    +1
    altıma sıçtım gülmekten ulan eski inci'den kalan bir sen kaldın yazmaya devam et

    --spoiler--
    7-8 yaşlarında başörtüsü ile okula giden minik yavrularımızı görünce hem onların aileleri ile hem de ülkemle gurur duyuyor, bu mükemmel tablodan rahatsız olan allah düşmanlarını ise nefretle lanetliyorum.

    bu duruma karşı çıkan insan; en hafif tabiriyle yahudi tohumudur. o çocuklara etrafındaki erkekleri saçlarıyla tahrik etmesinler diye değil, allahın emrine ufak yaşta alışsınlar, ilerde zorlanmasınlar diye taktırıyorlar o başörtüsünü; fesat, fitneci huur çocukları. 8 yaşındaki çocuk başörtüsü takamazmış. kendi kararı değilmiş. aile baskısı ile takıyormuş. kişiliğine değer vermemekmiş bu. senin ben izanını idrakını gibeyim, amkodumun iblisi. 8 yaşındaki çocuğuna kendi istememesine rağmen zorla süt içiriyon ama. 9 dedi mi ağlata ağlata yatağa sokuyon ama. neden? çünkü sütün, erken uykunun ona faydalı olduğunu düşünüyorsun. o çocuk bunu düşünemez diyorsun. dünyevi faydalar için çocuğa baskıya evet ama iş allahın emri olunca vaay çocuğa baskı.

    sizin derdiniz çocuğun kişiliği, yok efendim hür iradesine saygı falan değil. derdiniz allah ile ulan sizin. sosyalleşsin, ilerde zevk alacağı bi hobisi olsun diye çocuğunu yaz sıcağında sabahın köründe zorla çello kursuna göndereceksin, o zaman çocuğa baskı yapmamış olacaksın, ama allahın emrine ufak yaşta riayet etsin, ilerde zorlanmasın, sıkıntı çekmesin diye başörtüsü taktıracaksın, o zaman vaaaay çocuğa baskı. sieeeeeeeee.
    --spoiler--
    ···
   tümünü göster