1. 51.
    -1
    @44 kadından kadına değişir. her kadının uyarıldığı bölgeler farklı farklıdır. kendim için yukardan aşağı konuşabilirim. kulak memesinin emilmesi, boyun bölgesi, göğüsler ve tabii ki vajina. ancak asıl kilit nokta malumunuz g noktasıdır bu da kadından kadına farklılık gösterir. bende içeri girdiğinizde yukarı doğru ulaştırmalısınız ki penisinizi orayı bulun. gir çık gir çık matah değil.

    @45 maço erkek figürünü her kadın sever. çünkü kadın sahiplenilmeyi sever. bu yüzden zaten tercih eden kadındır. güçlü erkek imgesi her zaman kazanır.

    @47 kiloyu herkes hakir görüyor günümüz moda kavramı ve egemen medya bunu öğütlüyor. sıfır beden modası misali... fazla olmamak şartıyla kilo kabul edilebilir dert ettiğiniz göbeklerse bazılarınıza yakışıyor şimdi allah var... saç sakal uyumu, ses tonu ve yürüyüş erkekte her şeydir dikkat ederim.

    @46 mastürbasyon hayalini anlatmak zaman alır. kısa ve net cevaplar için buradayım ki seri olalım. ama hayaller ulaşadığımız dünyalar için vardır. çoğu kadın grup ciksi yaşamaz ya da ıyy diyebilir ama tom cruise ve farzı misal brad pitt'in arasında olmanın hayalini kurar o misal...
    ···
   tümünü göster