1. 1.
    0
    evet binler ferredan sıkıldıysanız farklı bir şeyler arıyorsanız bu başlık tam size göre. her filmde en az iki posta garantisi veriyorum sizlere.

    önceden uyandırayım dün gecede açtım başlığı 8 sayfa rezerve aldınız 10 kişi şuku verdi şukumuzu ekgib etmeyin amk emek var burda.

    --9 şarkı-- ( 9 şarkı 9 sevişme sahnesi 9 posta. en iddaali filmdir. konusunu pek açmıyorum size süpriz olsun ama ilk olarak bunu izlemenizi tavsiye ederim 10/10 )

    --malena-- ( olay italya'da ikinci dünya savaşı döneminde geçer melena diye bi hatun var bildiğin taş herkes buna hasta falan bi tane de abaza liseli var bunu takip ediyor falan tabi bu melenanın kocası savaşta bu melenanın borçlar falan alıyor başını gidiyor sonra bizim sapık ergen para karşılığı gibiş benle diyor melenada kabul ediyor melenayı canlandıran kişi monica belluci ayık olun binler 10/9 )

    --tinto brass-hayat kadını-- ( tinto brass reyizi bilen bilir zaten filmin konusu farklı hayat kadınlarının başından geçen hikayeler filme aktarılmış konusu basit gibi dursa da filme yansıtılması son derece başarılıdır izlenebilecek zevkli bir film 10/9 )

    --fransız farkı-- ( günümüz avrupasında hatunların toplum baskısından çok kendi haz ve tatmin duygusunu önemsemesini ele alıyor konunun anlatılışı bakımından süper bir filmdir izlemeden geçmeyin 10/9 )

    --günahkar saplantılar-- ( binler başrolde ki bi hatun kocasını çok seviyor falan ama abaza bir karı kocasıda bildiğin bamya tatmin edemiyor karıyı karıda ne yapsın yok mu beni giben diyor gidiyor kerhanede işe başlıyor karının bir fanteziler var erirsin izle 10/8 )

    --saplantılı arzular-- ( başrolde abaza bir hatun var bu hatun kendini tokmaklayan heriflerden bir türlü tatmin olamıyor ve sonunda hesas oğlanla tanışıyor ve olaylar... güzel filmdir kezbanların içten içe gizledikleri cinsel arzularını anlayabilirsiniz. 10/8 )

    --karışan ilişkiler-- ( 3 aile tatile gidiyor ve boşroldeki hatun evli olduğu heriften sıkıldığı için diğer karıların kocalarını elde etmeye çalışıyor filmi izlemeden gebermeyin fantazi dünyanıza çok şey katar 10/8 )

    --ateşli oda-- ( dünyada karşı cinse ilginin kalmadığı bir ortamı düşünün. lezbiyen ilişkiyi konu alan bir filmdir. güzel sahneler var lez severlere tavsiye ederim 10/7 )

    --muy emociones-- ( türk kezbanını ele alan belgesel niteliğinde bir yapıttır başroldeki karı herifleri önce azdırır sonra vermez ve herifin gözündeki hayal kırıklığı ile tatmin olur başroldeki karı taş bu yüzden film izlenebilir 10/7 )

    --aventure lola-- ( başroldeki hatun sevdiği herif ona çaksın diye elinden geleni yapıyor fakat herif peygamber gibi evlenmeden çakmam diyor karının herif çaksın diye yaptığı oyunlar filmi izlemeye değer kılıyor. 10/7 )

    --sadakatsiz-- ( bu film milf severler içindir. boşroldeki hatunun güzel giden bir hayatı vardır fakat bu hatun kocasını genç bir herifle aldatır ve olaylar başlar aslında filmin konusu intikamdır fakat sevişme sahneleri için izlenir 10/6 )

    önemli uyarı : binler 9 şarkıyla hayat kadını filmlerini bir gecede izlemeyin bir arkadaş izlemiş sonra taşşanı ameliyatla almışlar biz mesuliyet kabul etmeyiz peşin peşin söyleyeyim.

    aklıma yeni filmler geldikçe liste güncellenecektir
    ···
   tümünü göster