1. 1.
    +31 -2
    öncelikle şunu not alın.

    Alışkanlık, bir halata benzer. Her gün bir lifini öreriz ve sonunda o, koparılamayacak kadar güçlü bir hale gelir.

    -insanların sizden hoşlandığını anlamak için şaka yapın. Kolaylıkla gülüyorlarsa sonuç olumlu, aksi durum gerçekleşiyorsa sonuç olumsuzdur.

    -insanların karar verirken seçme gücüne sahip olduklarını hissetmeleri yalnızca bir yanılsamadır. Dış uyarıcılar, bilinçaltı faktörü ve tasavvurlar karar verme sürecinin temel belirleyicileri arasında yer alır.

    -Yalan söyleyen insanlar bir şeyi anlatırken, ellerini kullanarak görselleştirme yapamaz. (Yalan önceden tasarlanmamışsa)

    -Hayallerinizi küçümseyenlerden uzak durun! Ruhu küçük insanlar başkalarını da daraltmak, azaltmak ister.

    -Yüz yüze gerçekleşen bir konuşma sırasında, karşınızdaki konuşurken ona donuk bir ifadeyle bakmanız bir sonraki söyleyeceği cümleyi unutmasına neden olabilir.

    -Mükemmel bir hayat istiyorsan, mükemmel bir pgibolojiye sahip olmalısın. Fiziksel kaslarını eğitir gibi duygusal kaslarını eğitmelisin. Kendini değerli hisset, 1. sınıf hisset. Altın çöpe düşse de yine altındır ve yine değerlidir. Hiç bir şey senin değerini kaybettirmez.

    -insan beyni gün içinde aldığı bilgilerin yalnizca %15'ini kalici hafizaya atar. Muhtemelen 2 gün sonra bu yazıları unutacaksınız.
    ···
   tümünü göster