1. 1.
    -1
    ne güzel lan yazıyom okuyo.. senin var ya sıfatını gibiyim sıfatını.. cibiliyetini gibiyim.. erkek misin kız mısın at mısın eşşek misin bilmiyorum ama her neysen şu yaptığın şeyi var ya azıcık atarı olan tek hücreli canlı yapmaz dıbına koyim.. erkeksen malsın kızsan kız olduğunu düşünmek bile istemiyorum yani seninle aynı evrende yaşamak bile bi utanç dıbına koyim.. bak söylediklerimde en ufak bi art niyet samimiyetsizlik abartı ya da kin nefret varsa dünyanın en adi şerefsiz karaktersiz huur çocuğuyum.. bu sana söyleyeceğim en saf en temiz katıksız cümleler..

    eğer gerçekten bayansan senin ben ruhunu bedenine bağlayan ipin düğümünü gibiyim.. dıbına koyim ya.. böyle bi canlıyla aynı yaşam formlarında olduğumu düşünmek bile beni şuanda deli ediyor dıbına koyim sinirden klavyenin tuşları yamuldu yamulacak.. yani insan ya.. insan amk.. beyni var ruhu var kalbi var.. dıbına koyim bu ne ?? peki bu ne ?? nedir bu yani ??

    erkeksen senin kalıbını gibiyim.. maloğlu mal.. napmaya çalışıyon amk.. önünde duran aleti sana bayramda şeker diye mi verdiler dıbına koyduğumun karı taklidi yapan taksim travestisi kılıklı gizli muallaksi.. bilinçaltında yannan yatıyor yannan böyle zenci yannanları kendin burda eğleniyorum sanıyorsun.. at yarra..
    ···
   tümünü göster