1. 51.
    +2 -1
    bu çocukta kendi çocukluğumu gördüm lan.. siz bilmiyosunuz ama o sessiz sedasız suskun puskun oturan o sünepe çocuğun içinde nası bastırılmış bi şiddet nası bastırılmış bi nefret var amk..
    nası bi olgunluk nasıl bir erdemlilik var.. emin olun bu çocuk da o sırada o tostunu yerken bu fotoyu çeken gruptaki insanların ne kadar boş ne kadar gereksiz ne kadar aptal olduğunu düşünüyordu ve haline seviniyordu..

    yalnızlığa kaçış ile yalnızlığa mahkumiyet arasında gidip gidip gelecek bu çocuk.. maddi imkanları çevresi ve karşısına çıkan imkanlar doğrultusunda hepinizden farklılaşacak.. benim maddi imkanım çoktu ve maddi imkanlarım doğrultusunda daha elit daha otantik ve daha komplike bir uç karakter oldum.. yaşıtlarım renkli naylon montlar giyerken ben orjinal deri ceket giyiyordum mesela..ama hiçkimseyle konuşmazdım arkadaşlık yapmazdım.. herkes bana aynı bu çocuğa çekilen muameleyi çekti hayatım boyunca.. arkamdan deli dendiğini çok duydum.. yüzüme diyen de çok oldu.. beni böyle birisi olduğum için insanlar yalnız bırakmadı.. ben yalnız bırakıldığım için böyle oldum.. ilk onlar yalnız bıraktı yani.. sonra ben de komple kabuğuma çekildim bu yani.. yaşıtlarım bıçak görünce korkarken ben belimde tabancayla liseye gittiğimi bilirim.. yani bu çocuk da yaşıtlarıyla aynı dünyada ama farklı frekansta yaşayacak..

    fakat bu çocuk yaşayacak dıbına koyim.. herkesten farklı da olsa travmalarda atlatsa geceleri uyuyamasa da yaşayacak.. belki tüm kabuğunu kıracak hepinizi gibip atacak.. ya da dibi boylayıp sürüne sürüne yaşayacak..
    ···
   tümünü göster