1. 1.
    +1 -1
    lütfen size yalvarırım okuyun

    bütün her şeyi özet geçeceğim hikaye gibi okuyun

    olay kız arkadaşımın annesinin, kız arkadaşımın telefonunu karıştırmasıyla başladı. içinde bizim özel olan (öpüşmeyi özledim, kucağıma alıp sımsıkı sarılmak istiyorum vs.) ama kesinlikle +18 olmayan mesajlarımızı okudu ve her şeyi abartarak yanlış bir şekilde anladı. "xx niye kucağında siz birlikte mi oluyorsunuz" tarzı cümlelerle kavga çıkarmış evde ve kız arkadaşıma içinde eşyalarıyla birlikte bavulunu verip evden kovmuş. kız arkadaşım da doğal olarak bize geldi. yaklaşık 1 saat sonra annesi de geldi ve apartman içinde bizi herkese rezil edecek şekilde haykırarak "siz birlikte mi oldunuz, arkadan mı yaptınız, kızım huur mu oldun sen" tarzı cümlelerle bağırmaya başladı. ayakkabısı çıkardı bana fırlatacakken annem girdi araya. kız arkadaşım da benim arkama saklandı. kadın çıldırmış gibiydi. sonra kadın "ben mi o mu diye sordu" kız arkadaşım da "senden korkuyorum o eve dönemem" dedi ve benim yanımda kaldı. gün boyu kadının bana tehdit ve hakaret mesajlarının ardı arkası kesilmedi.

    gece 1 sularında kadın benim telefonu aradı ve kız arkadaşımı istedi. bilerek hoparlöre aldım ve öyle verdim. kadın çıldırmış şekilde küfür ve hakaretler savuruyordu. "huur mu oldun, fahişe misin sen, kucağında mı hopluyosun" tarzında pis pis cümleler kuruyordu. sonra annem girdi araya ve "ne biçim annesin sen, bi anne kızına böyle şeyler söyler mi, kızını evden kovar mı" gibi sözlerle kız arkadaşımı korumaya çalıştı. kadın da "sen sus hasta (annem panik atak hastası) sen karışma. bak kadın ben bugün silah satın aldım senin oğlunu vurucam, o çocuk o evden dışarı çıkamıycak. sonra da kızımı vurucam" dedi. annem de "gel vur lan gel vur bekliyorum aşağıdayım hadi gel vur bakalım" dedi. telefonu kapattı kadın. 2 dakika sonra zil çaldı. kadın mesaj attı" xx aşağıya insin öldürcem onu" tarzı şeyler yazıyodu. hemen polisi aradık kapıda silahı olduğunu söyleyen biri var dedik ve anında 3 ekip arabası geldi kapıya. bizi öldürmekle tehdit eden küfürler savuran kadın anında kuzu kesildi ve yere oturup ağlamayla karışık gülmeye başladı. o gece karakolda geçti. akıllı ben bütün konuşmayı, silahla tehditi falan ses kaydına almıştım. mesajları da kaydetmiştim. kız arkadaşımla birlikte annesinden şikayetçi olduk. dava açıldı. ve delilim olduğu için kadın 2 aylık uzaklaştırma aldı. kız arkadaşım 10 gün bende kaldı. annesini haliyle özledi ve annesinin bizi ayırmayacağına söz alarak evine döndü. fakat kız evine döndükten sonra benim ailem istemedi. pgibopat kadından dolayı. bunu kadın öğrenince benim bütün 1 senede kızına aldıklarımı, numaramı ve benimle ilgili diğer her şeyi kızın hayatından silip atmış (siz kimsiniz de beni kızımı istemezsiniz der gibi) doğal olarak ne görüşebiliyoruz ne de konuşabiliyoruz. buluşma işini ortak arkadaşlardan "saat 2de şurada ol" tarzında bilgi içerikli mesajlarla gerçekleştiriyoruz. ayrılmayız çünkü gerçekten seviyoruz. liseli değil büyük insanlarız.

    neyse

    kız evine döndüğü için doğal olarak şikayetini geri almış ama ben hala almadım. 1 ay oldu. eve sürekli mahkemeden kağıtlar geliyo. yok şu ceza verildi, yok mahkeme şu tarihte gibi kağıtlar. kadın bunları gördükçe ağlıyormuş ve korkudan ben napıcam diyip duruyomuş.

    --spoiler--
    bi gün yabancı bi numaradan kız arkadaşım aradı ve dedi ki " ne olur şikayetini geri al. eve bir tane daha mahkeme kağıdı gelirse annem de sana dava açacakmış. iş bulama diye sicilini kirletcekmiş. sürekli kapımıza dayanıyo, rahatsız ediyo, huzurumuzu kaçırıyo gibi iftira atıcak beni de şahit göstercekmiş. zor durumda bırakma beni nolur şikayetini geri al " deyince benim şalterler attı. karıya bak aq özür dileyeceği yerde hala benimle inatlaşıyo. tabii akıllı ben ne yaptım? bu konuşmanın da ses kaydını aldım! şimdi o kadın bana o davayı açsa ben de bu kaydı mahkemeye versem, sonuç ne olur? kaç para koparırım?
    --spoiler--
    ···
   tümünü göster