1. 1.
    +2 -2
    huur çocukları lan.

    pkk sadece özerklik istiyor, ışid sizin kellenizi istiyor.
    pkk hem sizi hem de kendilerini ışid'den korumak için savaş veriyor.
    türkiye ışid'i desteklerken pkk ışid'e karşı savaşıyor ki bu büyük mantıksızlık. ama ışid'e bulaşmayalım yine de xd türkiye derken dexer ve tayfasından bahsediyorum üzerinize alınmayın.
    ışid denilen örgüt her şeyden daha beter. pkk gerekmedikçe katliam yapmıyor ve masum insanları öldürmüyor bu bir gerçek. bunu kimse inkar edemez. yok bebek katili yok şöyle böyle geçecen onları. adı üstünde teröristler, tamam. ama ışid'le kıyaslanamazlar. ışid'in bize getireceği tek şey ölüm, acı, işkence, yok oluş. pkk'nın bize getireceği tek şey toprak kaybı. şehitleri falan saymıyorum çünkü ancak pkk'ya karşı koyarsak şehit veririz. aynı şekilde ışid'e karşı koyarken de şehit vereceğiz illaki öyle bir durum olursa. ulan bu durumda mücahitler mi şehit olacak bizim askerler mi onu da çözemedim amk. pkk'nın olayı belli, bu adamlar kürt olarak ezilmiş olan insanlar tarafından oluşmuş bir grup. bakın bu sözlükte bile kürtler milyon kez eziliyor yani bu adamlar pkk'ya katılmakta maalesefki haklılar. biraz empati kurarsanız siz de aynılarını yapabileceğinizi kavrarsınız. pkk kimsenin kafasını kesmez gerekmedikçe kimseye işkence yapmaz, sırf türk diye ya da sırf müslüman değil diye kimseyi öldürmez ki pkk'da türkler de var sadece kürtler değil.
    sizin kafanız şöyle, ışid pkk'yı ezecek oooh bizde pkk dan kurtulacaz. ulan amk salakları ışid pkk'yı ezdi diyelim bize sarmayacak mı eninde sonunda? şu sözlükte kaç kişi dinine bağlı, dinine bağlı adamın burda işi ne? burda işi yok, kimse inkar etmesin. ben de müslüman değilim bu arada bir çoğumuzda olduğu gibi. daha yazabileceğim çok şey var da özetle böyle işte, şu kafanızı bi değiştirin amk. yoksa o kafanızı alır ışid ahaha. karılarınıza da türban takıp blowjob yaptırırlar.
    ···
   tümünü göster