1. 351.
    +1 -1
    @301 kadınlar ayak fetişini sıcak bakar ya da bakmaz bir genelleme yok. bazı kadınlar bakar bazıları bakmaz.

    on beş ve üstü dedik tabi ama on beş ve altı gitsin intihar etsin demedik. on beş santimetre altı sekiz erkekte bir benim gördüğüm... tabii ki uç örneklere rast gelmiş olabilirim onu bilemem. ama ben zaten o kadar matah bir rakam olduğunu düşünmüyorum onbeşin sadece idealdir... tıbben on altı üzeri anormal kabul ediliyorsa epey anormal insan tanımışım demek ki... evet öyleyse madem anormal olanın tatmini kuvvetli olur diyelim.

    benim boyum çok uzun değil ama türkiye'de yaşayan bir kadın olarak ortalamaya göre iyi olduğunu düşünüyorum. bir yetmiş iki kendisi. erkekte benden kısa olmasın isterim hepsi bu. hadi en kötü bir yetmiş diyelim...

    @302 çünkü insanız. gelgitleri olmayan, kararsızlıklar yaşamayan, tutarsızlık barındırmayan bir insan mı var? apollon da olsan afroditte olsan fayda etmez. yapmam, etmem dediğini gün gelir yaparsın ki erkeklerin kadınların bahsettiğin konudaki tavırlarından şikayeti olmamalı.

    @303 ben zaten evliyim.

    @304 bir kadını sahiplenmek için ona aşık olmaya gerek yok. erkek çevresindeki tüm dişileri kollar, sahiplenir. hatta bizim erkeklerimiz bunu biraz abartır. yani kendisine üç beş kez selam veren bir kızı bile helali gören tiplerin aramızda dolaştığını biliyoruz, tabii bunlar hep yokluktan... bu da bir tarafa erkeğin sahiplenmesinden doğal bir şey yok. yani kız kardeşini de, annesini de bırak onları teyzesinin damadının kız kardeşini bile sahiplenir erkek. hele hele bizim gibi namus algısının güçlü olduğu ülkelerde. bunu bir freud'a danışmak lazım gelebilir bence... ama soru da mevzu da güzel. endişelenecek bir şey yok, doğal bir hadise, rahat ol.

    @305 ilk noktada anlattığın reddetme tavrı çok güzel, olgun bir davranış kesinlikle ve takdiri hak ettin öyle diyeyim. o ister de sen reddersen onu üzer miyim, kırar mıyım gibi bir şüphe duymamalısın. zira kadınlar bazen bu konularda sizden habersiz test kağıdını çıkarıp önünüze koymuştur. daha öncede söyledik bunu. direk evet diye atlarsan zaten güven zedelenmesi yaşar o ilişki, hayır zamanı değil, biraz daha beklemeliyiz bence gibi konuşmalar ise hem güven arttırır hem dişinin gözündeki artı repinize rep katar...
    bu tavır ilişkinizi bozmaz merak etme, güzel yolla, makul sebeple merdıbını dile getirirsen kazanırsın, iletişim her şeydir. not ve özet kısmında pek tatlı bu arada. sen ne güzel aşıksın zaten... onun için endişeleniyor onun için tartıp biçiyorsun. bu endişelerini ve samimiyetini ona da hissettir yeterli olur.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster