1. 1.
    +1
    iLLUMiNATi iFŞA OLDU
    Yüzyıllardır varlığı tartışılan, dünyayı gizlice ele geçirme planları olduğu iddia edilen illuminati’yi Türk genci Berk Hakalmaz deşifre etti. Dünyaya ilk kez yüzünü gösteren tarikat lideri LeBron Wood yaptığı açıklamada gencin tarikat ve amaçlarını, Youtube hesabından yayımladığı videolarla gözler önüne serdiğini itiraf etti. Wood, Hakalmaz’ın vermeye çalıştıkları her sübliminal mesajı yakalaması ve bu bilgileri sosyal medya hesaplarından yaymasına engel olamamalarından dolayı artık şeffaflaşma kararı aldıklarını duyurdu.
    ‘YAQISKLI_KESH’i DURDURAMADIK’
    Wood yaptığı açıklamada “1500-2000 yıllık tarikatız, senelerdir dünya hakimiyeti için uğraşıyoruz. Kaç tane imparatorluk, devlet ve aktivistle uğraştık, hepsinin iddialarını bertaraf ettik. Kimse bizi bu Yaqısklı_Kesh rumuzlu şahıs kadar zorlamadı. Maalesef onu durduramadık ve bizi deşifre etti. Koskoca tarikat Youtube’dan deşifre oldu ona yanıyorum” ifadelerini kullandı.
    SÜBLiMiNAL iLE ÇALIŞIRIZ
    Her reklam, müzik klibi ve filmlere sübliminal mesajlar attıklarını ve bu sayede insanların bilinçaltlarına illuminati öğretisini yerleştirmeye çalıştıklarını belirten tarikat lideri, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Biz sadece sanatta değil her alanda sübliminal mesaj yollama yöntemi ile çalışırız. işe yarıyor mu diye sorarsan, bizde pek bilmiyoruz ama geçmişten gelen öğretiler sebebiyle bu yöntemi devam ettirdik. Tüm videolarmızı tek tek yayımladı bu çocuk… Rihanna’dan, Mcdonalds’a, Jay-Z’den, Eyes Wide Shut’a kadar her karedeki mesajları muhteşem ‘video maker’ ve ‘paint’ becerisi ile deşifre etti. Yorumları okumaktan korkar olduk; saygısızlık, küfür dolu. Biz de bundan sonra kendimizi saklamadan dünyayı ikna yoluyla ele geçirmeye çalışacağız. Bakalım, bizden de nefret eden çok ama bu kadar köklü bir tarikatın kapısına kilit vuracak halimiz yok”
    Muhabirlerimiz bu bilgiler üzerine Sakarya’da yaşadığını öğrendiğimiz 19 yaşındaki Berk Hakalmaz ile iletişime geçti.
    BiR GÜN DÜNYAYI KURTARACAĞIMI BiLiYORDUM
    illuminati’den şerefsizler diye bahseden Berk “Bu şerefsizlerin oyunlarını bozduğum için çok mutluyum. ilk olarak Kurtlar Vadisi’nde gördüğüm tarikatı internette araştırdıktan sonra her yere sızdıklarını fark ettim. Ben de deşifre etmek için elimden geleni yaptım. Polat abiye yanlız olmadığını hissetirdiğim ve ülkemden, hatta dünyadan bu pisliği temizlediğim için çok mutluyum. Umarım ünlüler de bu tarikatın peşinden ayrılır artık” diye konuştu.
    ···
   tümünü göster