1. 1.
    +2 -4
    Işıd Kur’an’a uygun bir Soykırım yapıyor

    Şu anda 21. yüzyılın en büyük soykırımları yaşanıyor gözümüzün önünde. Binlerce yıldır orada yaşayan halklar yerlerinden yuvalarından kovuluyor, kürtler, türkmenler, yezidiler, persler.. sırf sunni değiller diye!

    Ama Kur’an böyle buyuruyor. Onlar kafir, allahın yoluna iman etmiyorlar (bakış açısı) ve kafirlere karşı en katı şekilde saldırmayı buyurmuş kuran. öyle gönül gözüyle iyilikle değil.

    Tevbe Suresi, 73. ayet: “Ey Peygamber, kâfirlerle ve münâfıklarla savaş, onlara karşı şiddetli davran. Onların yurdu cehennemdir ve orası, ne de kötü dönülüp varılacak bir yerdir.”

    Onlara şiddetli davran! Güzel allah gene güzel buyurmuş, Işıd ise maşallah elinden gelen tüm şiddeti uyguluyor. Devamı da var:

    Tevbe Suresi, 14. ayet: “ Onlarla savaşın ki, Allah sizin ellerinizle onları cezalandırsın; onları rezil etsin; sizi onlara galip kılsın ve mümin toplumun kalplerini ferahlatsın.”

    Yani Bu allah’ın çok değişik çalışıyor düşünce sistemi. Misal insanlarla iletişim kurmak için Postacı peygamberler tayin ediyor, insanları cezalandırmak için de “Allah sizin ellerinizle onları cezalandırsın” diyor. Kendi kendine bir iş yapmıyor, tembel biraz galiba. Bi de hani ceza yeri cehennem idi?

    Ama eğer bu ayetleri sorgulamıyorsan ve Allah’a koşulsuz iman ediyorsan, Işıd’e katılmalı ve “onların yanında savaşmalısın” çünkü allah şöyle buyurmaya devam ediyor.

    Enfal suresi 39. ayet: “Yeryüzünde fitne kalmayıncaya ve insanların Allah’ın dininin egemenliğini kabul etmelerine kadar onlarla savaşın.”

    Yani Işıd ne diyor, londra’ya da New York’a da saldıracağız. Saldırmaları gerekir, çünkü Allah böyle istiyor. “Yeryüzünde” diyor, tüm dünyada, “Allah’ın dininin egemenliğini kabul etmelerine kadar” savaşacaklar. Kamboçya’ya bile gelecekler eğer güç ele geçirirlerse. Allah’ın sözüne şirk koşmak istemiyorsan katıl sende!

    şurada bir kaç ayet daha var.

    http://www.ihvanlar.net/2...akkinda-ayet-ve-hadisler/

    Şimdi çıkıp biri “konuşarak da cihad edilir, allah’ın yoluna davet etmek de bir cihattır” falan gibi hümanist sufi yaklaşımlarla karşı çıkabilir. Ben de sufiydim, Kur’an’ın böyle demek istediğini düşündüm uzun süre ama öyle değil. inceleyin ayetleri, direk gerçek savaştan bahseder kuran, kazanılan ganimetlerden edinilen esirlerden. “konuşarak dini yaymak” güncel deyimle “propaganga yapmak” değil islamın bahsettiği. Sen onu bugüne uygun evcilleştirmek istiyor olabilirsin, bu senin tercihindir belki ya da temennin. Ama Allah açık bir şekilde demiş, yeryüzünde tek benim dinim kalıncaya kadar savaşın demiş. Hatta direk öldürün demiş

    Bakara suresi 191. Ayet: “Onları Nerede yakalarsanız öldürün. Sizi yurdunuzdan çıkardıkları gibi siz de onları yurtlarından çıkarın. Fitne, adam öldürmeden beterdir.”

    Evet, onları yurtlarından çıkaran amerikalılarla bir olan kürtleri türkmenleri diğer etnik grupları şimdi teker teker yurtlarından çıkarıyorlar. Allah izin vermiş, hatta böyle yapmayı emretmiş. Yakaladıklarını da öldürün demiş. Başka hiç bir unsur yaşamasına da izin vermiyor. Çünkü içlerinde yaşayan “diğer unsurlar” fitne çıkarabilir. fitne olmaması, akıllarda hiç bir soru işareti olmaması için öldürmek mübah.

    Misal Suudia Arabistan geçen sene geç kalmış bir yasayı yürürlüğe koydu: “Tüm Ateistler birer teröristtir” Işıd daha da iyisini yapıyor, yasayla bile uğraşmıyor, “nerede yakalarsa öldürüyor” tam kitapta yazdığı gibi.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster