1. 1.
    +39 -31
    Babam 1.60 Boylarında , yaşlı , kilolu , gayet sakirt , muhabbet sohbet sever emekli sınıf öğretmeni. Yaş 56.

    Ve en önemlisi ise akpli.

    Emekli olduktan sonra iyice siyasete ülke gündemine sardı.

    Akşama kadar kanal 24 , a haber izleyip , cok bi gib biliyomuş gibi yorum üstüne yorum yapıyor "allah sonumuzu Hayır etsin hanım yav" diyip duruyo.

    Neyse allah'dan benim pc var fazla takılmıyorum odada.

    Ama bu son günlerde olaylar sebebi ile izlemeye başladım biraz

    Bu babama doldukça doldum bu konuda. Onu vurmanın durmadan allah allah derken tekmeyi koyup yere sermenin hayallerini kuruyodum..

    2 gün önce açmış gene akşam haberi olarak atv'yi. "Vah vah hale bak ülkenin , ya allah" felan diyip duruyo beyaz bıyıklı bin.

    Hanim çay bisküvi felan getir diyor , pofur pofur yiyip içip ötüyo boğazdan amk evladı. Buharlı tren gibi nefes alıp veriyo bin.

    Neyse tam gotunu kanepeye iyice yaymış yüzünde gülücükler ile kaçan kurbanlıklar haberini izliyodu amk köylüsü.

    "Ah ah ah eheheheh ehehahahaha" diye gülüyodu.

    Ben ise 35 dakkadir kefliyorum huur çocuğunu.

    Anam da ona eşlik ediyo koyun gibi.

    Neyse tam haber bitti bu muallak 2 demlik çayın üstüne çişi geldi ki kurbanlık haberinin üstüne keyifli keyifli yüzünde şakirt tebessümüyle "yaağ allah vay hanim vay : ))" diye ayağa doğruldu.

    Ben artık o an bu kadar şakirtliğe ve malliga dayanamadim babam tam nefret ettigin insan olmuştu amk. Yaşlı dedeler gibi ötüyodu bin.

    Neyse kanepeden destek aldı tam yavaş yavaş ayağa doğruldu ve sonunda eeehh diyerek kalktı.

    Ben 40 dakkanin verdiği sinir ile "baba yeter her hareketinde bi ses çıkarıyorsun ehh ahh felan herseye bi yorum yapiyon 2 dakka Susar misin , iyice yaşlı yumuşak dedelere döndün" dedim.

    Yumuşak bin "nee oğlum ne diyon sen yav" dedi. Tipinde biraz şaşkınlık ve beni takmama gibi bir hava sezdim ve artık dayanamadım.

    "Aaaminaaa koduuugguuuumm laaaaannnnn" diye koltukdan firladigim gibi bunun kaburgaya tekmeyi indirdim , tosbaga gibi arka üstü yere düştü huur çocuğu , el ayak tepiniyo , anam tam kolumdan tutarken o salaga da tokadı koydum.

    Yer misin yemez misin amina koyim muallak babamın tombul suratına bi tükürüyorum , 2 tokat 5 yumruk atıyorum domuz gibi dövüyorum huur evladını , tosbaga gibi kilolu herifin en sonda nefesi kesildi , buna 5 yumruk daha attim gözü felan kapandı yüzünden kanlar akiyo bin in. O koyu pis kanı amk.

    Anam kendini araya arttıkça geri atiyodum onu.

    Neyse, muallak babam tam elimde geberecekti ki , sonunda tüm hincimi aldim ve nefesi kesildigi yerde bıraktım gavat ı , anam bana vurdu sirtima bıraktığımda , hayırsız evlat allah belani versin diyo , anamin göze bi yumruk koydum beyni sarsıldı amsalağın , al toparla acile zütür şu ayıyı dedim.

    Neyse ben gittim adeta alexis texas' ı gibmişim gibi süper bir rahatlama ile kapıya vurdum kilidi. Babamı linç ettikten sonra ♥

    Daha sonrs 4-5 komşu da geldi arabayla zütürdüler amk kaplumbağasını

    3 gündür hastahane de anamda onun yanında.

    Kafam rahat amk.

    Oyshh...

    Süperdi ama MUCX ♡
    ···
   tümünü göster