1. 26.
    +2 -1
    @38 sürüldüğümüz için kankam. osmanlı arap ırkçılığına başlamadan önce şuan ki adı 4. levent olan yerlerde ikamet ediyormuşuz biz. çepniler yönetilen değil yöneten bir millettir. cahili azdır, çoğunluğu alevidir. %90 gibi bir kısmını aleviler oluşturur. osmanlı sefere çıkacağı zaman veya önemli bir karar alacağı zaman çepni boyuna da danışırdı. yani dedelerimiz osmanlı zamanında söz sahibi adamlardı. daha sonra araplar gelip din, islam diyerek bizi sürdürtmüşler. dedem trabzon vakfıkebir'de doğmuş mesela. artık kaç yıl orda kaldıysak. daha sonra düzceye ordan da sakarya'ya gelmiş. benim kütüğüm sakarya yazıyor. safkan türk'üz yani beyler. oğuz kağan destanında 21. boy olarak geçer. savaşçı, atılgan, cesur ve zeki olarak adlandırılıyormuşuz.

    kısacası; gördüğümüz düşmanın anasını gibip kavurmayla geceyi bitiriyormuşuz. tanrı çepnileri korusun, tanrı türk'ü korusun!
    ···
    1. 1.
      +1
      Kandaş herseyi çok iyi doğru yazmışsında %90 alevi yanlış tam tersi max %20 alevi çepni var onlarda iç anadolu taraflarinda olan sivas antep gibi illerde
      ···
   tümünü göster