1. 1.
    +2
    huur cocugu sende kendi dinini kendi içinde yaşa.. insanların özgür olduğu belli bölgeler var laiklikse kendi laikliği sen madem o kadar namuslu haysiyetli şereflisin, kimsenin inancına, nefsine,namusuna, özgürlüğüne karışma ve laf atma hakkın yok keser sesini kendi inancını hayatını kendi memleketinde yaşarsın. gelmeyin lan o zaman izmire istanbula çanakkale'ye.. muallaknin evlatları!

    sizin neyinize cumhuriyet, medeniyet.. siz yaşayın ortaçağ kafasında ne anasına,ne eşine ne kızına saygısı olmayan, atla silahla bir tutan sapıkça köle gibi davranan birbirlerini doğrayıp öldüren pislik kir içinde entarilerle dolaşan geri kafalı toplumlarla yaşamayı hakediyorsunuz kodumunun yabanileri..!

    alayınız huur cocugu alayınız namusuz..

    nerde anadolulu, karadenizli,doğulu huur cocugu var toplanmış batıda anasını gibtiklerim! kalın memleketinizde o zaman namusunuzla şeriatçı yaşantınızla. ne işiniz var batıda aq cocukları.

    batıyı ayıracaksın şu huur cocuklarından! gerekirse yunanistanla falan birleştirecen toprakları, geri kalanları almayacaksın huur cocuklarını kalsınlar asyada yabani yaşantılarında boğulsunlar.

    seninki müslüman kültürü değil huur cocugu, ortaçağ arap kültürü aq cocugu!
    ···
   tümünü göster