1. 1.
    +2
    hacı karışmayım dedim. bakayım sözlüğün ne kadarı arabadan anlıyor ne kadarı bebebelik.

    Komple mal olduğu ortaya çıktı. Kardeşim ben yaklaşık 80.000 bin km'ye yakın vw kullandım. Bu kadar dandik bu kadar taktan sorunlu kronik arızadan başka hiç bir taku olmayan bir marka daha yok. Ancak bizim gibi 3. dünya ülkelerinde alman daşşağı emmeyi alışkanlık haline getirmiş tipler vw'e iyi diyebilir. Yada hiç araba sahibi olmamış fakir binler.

    Tabi ki mazda diyorum. Tüm istatistiklerde sorunsuzluk da hep 1. sırada olan mazda 3 abi söz konusu olan araba. Bu segmentlerde her zaman japon. Araç eski ise mutlaka japon. Çünkü japonlar sorun vermez arıza çıkarmaz. Motorları 1milyonu km'yi çok rahat devirir. Ara google'da 1 milyon mil yapan honda'ları toyotaları gör.

    Linkte ki golf'in motoru fsi, vw'nin kerizleri deneme tahtası olarak kullandığı bir model biliyorsun. Üretimden kalktı tsi geldi yerine. Turbolu versiyounu. Motor üretip 3 sene sonra tamamen teknolojisini değiştiren tek firma vw'dir.

    Ha unutmadan ekleyim, 130.000'de manuel şanzumanı eline alıp hurdacılarda çıkma şanzuman aramış eski bir vw sahibi olarak, otomatik bir vw grubu aracın yanından bile geçmeni önermem.

    Mercedes bmw dışında asla almana yaklaşma.

    la unutmadan şunuda ekleyim amerigadakü araç satışları, listeye bir bak bakim vw var mı.

    http://www.goodcarbadcar....s-figures-march-2014.html
    ···
   tümünü göster