1. 1.
    +3
    1- Recep taYyip erdOğan diktatördür, sahip olduğu oy yüzdesine dayanarak ülke istikbali konusunda kim ne der? nasıl direnir? diye düşünmeksizin kararlar verir.

    1- Serkan inci diktatördür. Sahip olduğu adminlik yetkisine dayanarak sözlük istikbali konusunda kim ne der? Nasıl direnir? diye düşünmeksizin kararlar verir.

    • **

    2- rEcep taYyip erdOğan fikirlere saygı duymaz, bencildir. Dışarda olup bitenlerle ilgili kendisinin ve/veya partisinin menfaati doğrultusunda desteklediği fikirleri tüm ülke destekliyormuş gibi gösterir, ülkedeki herkes adına istediği gibi konuşur.

    2- serkan inci fikirlere saygı duymaz, bencildir. Sosyal medyada olup bitenlerle ilgili sadece kendi belirlediği menfaatler doğrultusunda desteklediği fikirleri tüm sözlük destekliyormuş gibi gösterir. Sözlükteki herkes adına istediği gibi konuşur.

    • **

    3- recep taYyip erdoĞan acımasızdır. Aldığı kararlara karşı çıkanları oturup dinlemez, dikkate alınmadığı için direnenleri, direnirken polis tarafından öldürülenleri kaale almaz ve o ölümler hiç bir şeyi değiştirmez.

    3- serkan inci acımasızdır. Kendi başına aldığı kararlara karşı çıkanları oturup dinlemez, dikkate alınmadığı için direnenleri, direnirken modlar tarafından silinenleri kaale almaz ve o silikler hiç bir şeyi değiştirmez.

    • **

    4- Recep tAyyip erDoğan güce aşıktır. Asla yetinmez, elinden geldiğince propaganda yapıp daha fazla seçmen, daha fazla ak parti ister. Çünkü ak parti büyüdükçe kontrol ettiği güç de büyüyecektir.

    4- serkan inci güce aşıktır. Asla yetinmez, elinden geldiğince reklam yapıp daha fazla üye, daha fazla inci sözlük ister. Çünkü inci sözlük büyüdükçe kontrolünde olan güç de büyüyecektir.

    • ** yanisi;

    Tayyip erdoğan süt ise serkan inci kinder süt dilimidir.

    Tayyip erdoğan tereyağı ise serkan inci tereyağının lezzet ikizi teremyağdır.

    Kısaca tAyyip erdOğan ne ise serkan inci odur.
    ···
   tümünü göster