1. 1.
    +3 -2
    görev icabı sürekli memleket değiştirmek zorundaydım artık.

    geçtiğimiz hafta van özalp'ta bulunmam gerekiyordu. uçak ile van'a geçtim oradan diğer bir vasıtayla özalp'a doğru yol alırken yol kenarında (çok sık olmasa da) yanık tenli ve isterik gözlerle bakan kürt kadınlarını hayranlıkla izliyordum.

    bir süre sonra emaneti yerine teslim etmem için gerekli adrese ulaşmıştım. özalp'a gidenler bilirler küçük bir çarşısı ve yobaz bir halkı vardır. emaneti teslim ettiğim ofis gibi bir yerin camından dışarı doğru kürtleri izliyordum.

    o ara karşı taraftaki 2 katlı binanın üst katında kahverengi etekli, siyah eşarplı genç bir hatuna gözüm ilişti. hatun bir yandan beni izliyor bir yandan da balkonda bir şeyler yapmaya çalışıyordu. dikkatli bir şekilde bakmaya başladım. o da aynı şekilde bana bakıyordu 20 dakika kadar bakışmalar devam etti bir ara. el işareti yaparak beni davet etti. beni getiren arkadaşa çevreyi gezeceğimi söyleyip yanından ayrıldım.

    binanın kapısına geldiğimde kapı otomatiğinin sesin duydum. hemen kapıyı açtım ve yukarı doğru çıkmaya başladım. kapı aralık bırakılmıştı. kapıya bir kere vurdum ses gelmeyince kapıyı açtım.

    içeri doğru girip merhaba dedim. o da merhaba dedi. yanık teni renkli gözleri ve dolgun göğüslerinden kendimi alamıyordum. arkasını çevirdim ve ürtünmeye başladım hatun o an kitlenmişti zaten.

    hemen üzerindeki şalvar tarzı kıyafeti altından sıyırdım aldım. kabak gibi zütüyle karşımda bir kürt kadını vardı. biraz tedirgin olsam da bu kadını gibmem gerekiyordu.

    önüme doğru eğildi ağzına almaya başladı. ama ben bir an önce içinde dolaşmak istiyordum. bir middet sonra ayağa kaldırdım öne doğru eğdim. mis gibi am karşımda duruyordu. gibimle biraz dıbını kıvama getirdim ve ilk girişte kadından sadece "aahhhh" diye bir ses çıktı daha sonrası hızlı nefes almalar filan. finali ağzıma boşalarak yap dedi kırmadım. artık bir kürt huurm vardı. her gidişimde giberim. bana yardımcı oldu o bölgeden 3 - 4 tane daha kürt hatunu gibtim.

    BiR ARA telefonla knuşurken anlattı; kadının kocası pkk'lı biR huur çocuğuymuş. kadını burada burada bırakıp dağlara gitmiş pekekent. kadında ilk göz göze geldiği erkeğe vermeye başlamış. üzüldüm ama gibtim.

    not: lan amk kodumun pkk'lı pekekentler dağlara gidip orada yannanlık yapacağınıza gidin karılarınıza bacılarınıza sahip çıkın. sonra biz gibmek zorunda kalıyoruz amk.
    ···
   tümünü göster