1. 1.
    +2 -33
    zütüme tavuk kanat sokarım.

    siz ebolayı hafife almışsınız. 21 yıllık tıp doktoruyum, hastalık milletten gizleniyor. türkiyede var bu hastalık şuan. saat 18.27 de son dakika haberi verilecek, 472 kişi ölmüş olacak hastalıktan. ve 1 saat içinde tüm türkiyeye yayılacak, her gün 10binlerce kişi ölecek, sıra size de gelecek.

    siz cahil fakir huur çocukları anlamazsınız bu işlerden. ama biz araştırıyoruz. hastalık size de bulaşmadan kaçın gidin burdan.

    millete hastalığın varlığı henüz açıklanmadı çünkü ebolaya karşı ciddi bi önlem tekniği falan yok. bu virüs türkiyeye henüz yeni yeni girdi. yavaş yavaş bekleyin. 1 hafta içinde türkiyedeki 75-80 milyon nüfusun türkiyede kalanlarının hepsi ölecek. ama hepsi. yurtdışına gidiş olmayacak. türkiye karantina ülkesi olacak. 2 gün içinde gitmezseniz hastalığı zütürebilme ihtimalinize karşın sizi türkiyede ölüme bırakırlar. karantina ülkesi olur yani.

    benden tavsiye 2 gün içinde kaçın burdan. ölüceksiniz yoksa.

    reserve alın. o kadar eminim ki bugün 18.27 de 472 kişinin ölümünün açıklanıcağından: eğer öyle bi şey olmazsa bu başlığa entry giren herkese 3 nick6 girecem, ve herkesi şukulayacam. bitmedi, sadece bunlarda değil. entry sırası 5 ve 5'in katları olan herkese iphone 6, 3 ve 3'ün katları olan herkese xperia z3 göndericem. sayı hem 5'in katı hem 3'ün katıysa iki telefonu da göndericem. bakın entry sonu numarası demiyorum, entry sırası diyorum. herkes kazanabilir yani. ayrıca başlığı 5 kere uplayan herkese 5000bin tl para göndericem (eğer tutmazsa iddiam). bunlardan yararlanabilmek için saat 18.27 den önce entry girmeniz şart.

    ama bunların çok hayalini kurmayın. dediğim tutacak. siz ne anlarsınız tıptan medyadan züt oğlanları.

    tutmazsa üstüne üstün zütüme bunu sokarım http://www.imgim.com/image/ya6maau.jpg/ ve capsini sözlüğe atarım

    ölmeye hazırlanın
    ···
   tümünü göster