1. 1.
    +2
    gelin anlatıyım amk

    18 yaşındaydım, daha önce 2-3 öpüşme bide boxer üstünden kızın eline verme dışında hiçbi deneyimim yok. bi kız arkadaşım oldu yalnız kaldığımızda cafede falan rahat durmuyo sürekli soru soruyo ciksle ilgili. ben de bi atıyorum şu kadar ilşkim oldu bu kadar deneyimim oldu diye yalan üstüne yalan. bi gün arabayı aldım daha ehliyetim falan yok, aldım bunu bi cafeye falan zütürürm diye arabada oturalım mı dedi. olur dedim. bira alalım mı dedi ona da olur dedim. 2 şer tane içtik kuytu bi köşede boynuma falan yumulmaya başladı ben de boynuna memelere yumuluyorum bunun tişörtünün üstünden memeleri avuçluyorum. alete attı elini kotun üstünden çıldırdım amk. bi cesaret elimi attım içine çıplak halde memeyi avuçladım. sen dokunursun da ben dokunamaz mıyım dedi kotun fermuarı indirdi boxer üstünden 1-2 saniye sonra da boxer altından çırılçıplak avcuna aldı. boynumu öperken kulağıma kazık gibi olmuş dedi ama deliriyorum dıbına koyim. bi öpücük ver o zaman madem dedim mal dudağımı öptü. dudağa değil ufaklığa dedim saçını geri atarak tam bi huur gibi zevkle dedi kemeri düğmeyi çözüp aleti şrank diye ortaya çıkardı. dudaklarını ve dilini hissettiğim saniye zangır zangır boşaldım amk hepsi kızın ağzına yüzüne geldi.
    yalanın haddi hesabı yok canım işte uzun süredir hiç yapmıyodum ondan oldu falan diye bu da ben de çok şaşırdım ilk defa ağzıma yüzüme geldi ilk defa yuttum falan dedi. eve döndük mesaj üstüne mesaj atıyorum tutamadım uzun süre geçmişti ondan falan diye hala sıçtıkça sıvadım. o da takma güzeldi falan dedi.
    bi sonraki buluşmamıza kadar erken boşalmayla ilgili okumadğım şey kalmadı, her şey zihinde biter falan ayağına kafamı rahatlatmaya çalışıyorum. 2-3 gün sonra tekrar buluştuk yine arabada. tam 2 saat sakso çekti boşalmadım amk.
    8 sene geçmiş lan üstünden hey gidi günler
    ···
   tümünü göster