1. 1.
    +1
    işte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

    -Gazi Mustafa Kemal Atatürk

    Üstün olmak için Türk olmak Kâfidir.

    -Gazi Mustafa Kemal Atatürk

    Dünya Sulh istiyorsa Türk'e Biat Etmek Zorundadır.
    -Oğuz Kaan

    ... ''Babam, Doğudan Batıya at koşturdu. Türkleri birleştirdi, Türk devletini ihya etti. Ben zengin ve parlak bir millete Han olmadım. Kardeşim ve yeğenlerimle birlikte yemin ettik, Türk milletinin, Türk devletinin adı, sanı yok olmasın diye gündüz oturmadım, gece uyumadım, çalıştım.”

    -Bilge Kağan

    Tükürün cephe-i lâkaydına şarkın, tükürün,
    Kuşkulansın, görelim gayretleri halkın,
    Tükürün milleti alçakça vuran darbelere,
    Tükürün onlara alkış tutan kahpelere!..

    -Mehmet Akif Ersoy

    "Ben her seyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacagina inancim vardir. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyalari içinde kapayacağim. Türk birligine inaniyorum, onu görüyorum. Yarinin tarihi, yeni fasillarini Türk birliğiyle açacaktir. Dünya sükununu bu fasillar içinde bulacaktir. Türk'ün varligi bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, günes ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."
    -Gazi Mustafa Kemal Atatürk

    atalarımız bilge kağanlar, kültiginler, kürşadlar cihat uğruna meydanda çarpışanlar milliyeti için her türlü zorluğu göğüsleyenler edebiyetimiz ecdadımız edibediyen hür ve hükmederek yaşamıştır.

    3-5 tane kürtoyla mı baş edemeyeceğiz islamı bozanlar Türklüğüde bozmuş ve bozmaya devam etmektedirler ki bizim gibi türkçü gelecek bunlara izin vermeyecektir. Din konusu ayrıdır insanlar bireysel olarak hürdür. oğuz kanı taşıyacak bir asil elbet bir gün başımıza geçecek tanrı yardımıyla bizi battığımız bataklıktan kurtaracakdır.

    ülkücü ve mhpli olarak algılamayın tabi içlerind aynı milliyet sevgisini yaşayan vardır ancak oydu budu şuydu onlar insanların kişisel ideolojisidir türkçü olmak o asil kanı taşımaktır ve buna gönülden inanmaktır.
    ···
   tümünü göster