1. 1.
    +7 -1
    hemen her nesille ilgili ortalama bir görüşü olan biri olarak önüncü nesillerle ilgili bu tür bir başlık açmam gerektiği konusunda kesin bir yargıya vardım biraz önce
    alımları başladığından beri izliyorum bu nesili.
    ama hala kesin bir yargıya hepsi katıksız liselidir ergendir ya da trol huur çocuğudur ya da aralarında bazı istisnalar dışında hepsi bu yazdığım gibi gibko yazarlardır diyemiyorum.
    çok ilginç ve değişken bir grafikleri var.
    tam diyorsunuz ki fifty fifty bunlar arka arkaya yığınla trole denk gelmeye başlıyorsunuz.tam diyorsunuz hepsi katıksız huur çocuğu bi anda çok yardımsever adam gibi adam olan yazarlara denk gelmeye başlıyorsunuz.
    bir türlü bunun nedenini çözemedim beyler.
    benim istatistiki inceleme bilgim inceleme mantığım beynim yetmedi bu işe
    örneğin son olarak incelediğim maxirabit nickli panpamız iyi birine benziyor. trol değil diyebiliriz katıksız huur çocuğuda değil.
    bu başlığı açmadan önce en son incelediğim önüncü nesil olduğu için örneklendirmek istedim.
    bu arada bahsetmeyi unuttuğum bir özellikleri daha var bu neslin.
    değişkenlik!
    bazı önüncü nesillerin günleri günlerine tutmuyor.
    bugün trol olan yarın adam gibi başlıklar açan ya da düzgün entryler giren biri oluyor birden ya da bunun tam tersiylede karşılaşmak mümkün.
    bunun sebebi 1 hesabı birden çok kişinin kullanıyor olması olabilir diye düşündüm fakat bazı yazarlarda dün trollediği için sülalesine sövdüğüm bir yazarın ertesi gün düzgün girdiği bir entry e hak verirken önceki gün gerçekleşen olayı biliyor olması durumuylada karşılaştığım için bu teorim biraz gerçek dışı olabilir gibi gelmeye başladı ama yinede emin değilim. özetle bu önüncü nesiller hala ne olduğu belli olmayan ilginç varlıklar beyler.
    çok fazla bağ kurmayın ne olduklarını kendileri bile bilmiyorlar. bunlara güven olmaz demeyeyimde temkinli yaklaşmakta fayda var diyebilirim.

    özet:önüncü nesiller şu ana kadar gelmiş en ilginç nesildir.
    genel özellikleri hakkında hala bir yargıya varabilmiş değilim sürekli değişkenlik gösteren tipler
    siz siz olun temkinli yaklaşın bu nesle
    ···
   tümünü göster