1. 1.
    +1
    hadi bakalım bi kafanızı gibeyim. öncelikle güzel kardeşim sen bu haberi lig tv de gördün zannedersem bu geçen senenin puanları aptal adamlar aynı şeyi paylaşmışlar. ikinci ve uzun kısıma gelirsek ben beşiktaşlıyım bu notu yazarak başlıyorum
    - galatasaray uefa kupası alması türkiye spor tarihinin en büyük olayıdır. 2 sene üst üste şampiyonlar liginde grupdan çıkması gerçekten büyük takım olduğunu gösterir ama büyük takım. büyük yönetim değil. türkiyede böyle yönetimler oldukca sadece ve sadece tesadüf ile başarı yakalanır.
    modern futbol olarak türkiye tarihinin en iyi takımı olmuştur beşiktaş. 30-35 metre genişliğinde 10 kişi gidip geliyor kondisyon güzel takımın bir sistemi var benim en büyük korkum bir oyuncu yaşlandığında /örnek olarak atiba/ onun yerine menajerlerin önerdiği adam yerine bu sisteme uygun atiba tarzında adam almayacaklarından korkuyorum bunu bozmalarını istemiyorum. bu beşiktaşın sistemi olmalı ve bilic ile uzun dönem çalışılmalı.(samet aybaba içinde bunu söylemiştim. evet kötü teknik adam ama istikrar bir şekilde bu sene olmazsa seneye aynı hatayı yapmaz bi yerden sonra başarı yakalanır diye düşünüyorum) şampiyonluk gram gibimde değil. türkiyede şampiyon olduk diye zütlerini yırtanlarıda anlamıyorum. zaten 1 takım şampiyon olur 3 büyük takım var. 1 sene şampiyon olamayınca o takım başarısız mı oluyor? ne kadar saçma. ben şampiyonlukta değilim. beşiktaş böyle oynadığı için belirli bir sistem belirli bir taktik sahada ne yaptığını bilen bir takım ve bunu izlemekten inanılmaz keyif alıyorum.
    şimdi transfer politikalarına geleceğim...
    Fenerbahçe: sen git diego nun cebine 5m euro harçlık koy (imza parası) yıllık 3.5m euro para ver sonra türkiye katar a dönüyor. döner tabi gibikler.
    Galatasaray : profesyonel olarak 2. senesini yaşayan tarık çamdal adlı oyuncuya 4.75m euro bonservis 30 yaşındaki olcan adın a 4m euro bonsveris verirsen sen bu adamdan çok şey beklersin beklemen normaldir. bu beklentiyi yaratan aptal yönetimlerdir.
    siz hamit altıntop a yılda 1m euro verseniz hamite desenizki bak kardeş sen jokersin yıldız değil seni ikinci yarılarda alacağız ara sıra ilk 11 kendini hep hazır tut desen bu taraftar hamitten bu kadar beklentisi olmaz bu kadar sövmez. oyuncuyuda harcıyoruz yazık değil mi..
    yıldırım demirören transferlerine girmeyeceğim üsttekilerle aynı zaten her şeyiyle.
    allah razı olsun fikret başkan en pahalı transfer demba ba /6m euro 4 taksit ödüyoruz onuda bu kalitede bi futbolcuya normal. yılda 2.5m euro maaşş ideal.
    jose sosa 3.6m euro ? düşünebiliyor musunuz bu adam olcan adından 2 yaş küçük şampiyonlar ligi finalinde oynadı geçen sene ama olcandan ucuz şaka gibi...
    alex telles 6.5m euro /// motta 1.5m euro. motta 30 kat iyi top oynuyor.
    burada beşiktaş harika diğer takımlar çok kötü mesajo algılamayın inşallah fenerbahçede galatasarayda böyle yapar bir gün buraya futbol oynamaya gelir futbolcular formayı almak için zütlerini yırtarlarki futbolumuz gelişir...

    edit: hala laf sokma peşindesin ben görmüşken içimdekileri yazdım tartışmaya çalışmıyorum
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster