1. 1.
    +1
    Sana ufak ufak anlatayım biraz.

    kışın ankara'da akşam 9 gibi hayat bitmeye başlar. O yüzden tek başına 10dan sonra ulus'ta dikkatli gez. çarparlar cebindeki parayı.

    yine kışın akşam sıhhıye'deki ankara adliyesinin orda 10dan sonra oğlancılar takılır. kulağında küpe falan varsa o civarda gezerken dikkatli ol. delikanlı olduğunu belli et.

    ankara'da merkezi yerlerde genel olarak sorun yaşamazsın. ankara'nın semtleri serttir yalnız. şöyle ufaktan onları anlatayım.

    çinçin, gülveren, kale, sakalar, hıdırlık gibi yerlere gündüz vakti de olsa tek gitme. yabancısıyla hiç gitme.

    trafikte kavgadan uzak durman gereken semtlerde var.
    demetevler mesela, aslında sorunsuzdur. ama ne olur ne olmaz. trafikte kime neye denk geleceğin belli olmaz. küçük çaplı bir fuhuş yuvasıdır ayrıca. dikimevi tarafında da bazen sert abilere denk gelme durumun olabilir.

    gel gelelim fuhuşu nerde ucuza nerede kaliteli nerede pahalıya bulacağına.

    demetevler ucuzdur, karılar çoğunlukla leştir. arada iyisine denk gelme olasılığın çok çok az da olsa var.
    seyran'da üniversiteli amcık gibebilme ihtimalin var. buranın çalışan karıları genelde üniversite öğrencisi ya da orta kalite yollu karılardan oluşur. güzele denk gelirsin. demetevlerle aynı fiyata iş yaparsın.
    son olarak kaliteye gelecek olursak; kızılay'da sembol otel var. ukraynalı, polonyalı bilimum iskandinav karılar çalışır içerde. yalnız fiyat uçuktur. kalite ise muazzam. bir keresinde hakkı bulut'a rastlamıştım lan burda.

    mekanlar konusuna gelecek olursak.
    ucuz mekan arıyorsan kızılay'da sakarya caddesindeki tüm barlar ve konnur sokaktaki üst katlarda bulunun mekanları tavsiye ederim.
    biraz çıtayı yükseltelim dersen, tunalı hilmi, tunus caddelerine takıl.
    çıtayı bir tık daha yükseltmek istersen bahçelievler tarafına geçersin. havelka diye bir mekan var. oraya gitme bak. bira ılık geliyor.
    çıtayı iyice yükseltmek istiyorsan park caddesine takılırsın. hanım ablalarımız moda dergilerinden fırlamışcasına geçiş yaparlar bazen.
    kahvaltı için incek tarafı bi elemanda demiş zaten.

    canın mangal çekti, çokta uzaklaşma gibi bir durumun yoksa gölbaşına geç.

    not: angara gızlarına kapılma, mümkünse gibme bile. gibilmeyecek kadar salak ve aşağılık varlıklar çünkü.
    ···
   tümünü göster