1. 1.
    +3
    Evet beyler, artık yeter diyebileceğimiz durumdayız, akplilerin bir tanesi bu şehitleri konuşmuyor çünkü onlara göre bu çözüm sürecini baltalamak velakin filistinde birinin bacağına taş düşse konsolosluğa kadar basıyolar.Biz asimile olduk beyler bunu kabul edelim. Bizi din iman diye Türklükten uzaklaştırdılar."Bugün ben Türküm!"demek ceza, ırkçılık."Ben Kürdüm!"demek en doğal hak. Bıktım ben beyler gerçekten bıktım sinirlerime gerçekten hakim olamıyorum. Türkiye'de sokak ortasında Türk askerini vuruyolar. Savaşmadan vuruluyor artık askerlerimiz bu kadar basitleşti her şey,pkk bu barış süreci adı altında daha çok güçlendi. içlerinde ki yaşlıları şehir içine milleti örgütlemeye gönderildi ve yerlerine gençler alındı.

    Ben anlamıyorum beyler bu huur çocuklarının istediklerini yapmadı mı bu ülke, kobaniye koridor açmadı mı ? Sınırı sonuna kadar açmadı mı ? Neyin hırsı bu amk. Ulan kahpece 3 genci öldürdüler.Bu kardeşlik filan değil, ulan diyorum ki bazen kendi kendime verin doğuyu amk, verin anasını satıyım. zütünde don yok huur çocuklarının. Elektriği suyu devletten geçiniyolar. Verin görsünler. Elektrikleri yok.Su az.Doğalgaza girmicem amk onlar alışık domuz gibi yaşamaya mağarada yaşar huur çocukları.Bir tavuk için birbirini doğrayan huur çocukları devlet mi kuracak ? 2 yıl sonra israil gelecek analarını gibecek, bizim bu topraklar bize vaadedildi diyecekler. Köpek gibi dönmek isteyecekler ülkeye

    Veyahutta bugün verilecek operasyon emri gibecekler orayı belki 50 şehit vereceğiz ama 100 tanesini temizleyeceğiz.tak yolunda arkasından vurularak şerefsizce şehit olmayacak askerlerimiz, aslan gibi savaşırken şehit olacak amk.

    Son olarak, Filistinde birinin bacağına taş düşünce ortalığı kaldıran, Rabia Rabia diye ağlayan fakat bu askerler hakkında bir kelam, kelime etmeyen huur çocuklarının anasını gibeyim. Yazık.
    ···
   tümünü göster