1. 1.
    +2 -1
    beyler ben bu kızla 4 aydır çıkıyorum. ondan önce de 6 ay peşinden koştum. zar zor yalvar yakar ikna ettim bunu ama ben buna aşkım canım hayatım diyorum gümüş kolye bileklikler dev peluş ayıcıklar hediyeler alıyorum, kız bana bir tatlı söz bile söylemiyor. bir tatlım bile demedi bana şimdiye kadar.

    her neyse geçen gün bunun bir tane arkadaşı var mahalleden çocukluktan beri arkadaşlarmış. liseyi de beraber okumuyşlar. üniversiteyi de aynı şehirde okuyorlar. arada bu ikisi çıkıp geziyorlar, arkadaş ne de olsa, kafelere falan gidiyorlar. bazen geç olunca o arkadaşında kalıyor. ben güveniyorum zaten, tamam canım haber verirsin eve gidince diye geçiştiriyorum. en son buna ne yapıyorsun dedim. arkadaşıma sözüm var onunla sinemaya gideceğiz dedi.

    en son mesajı da o oldu zaten beyler üç gündür yazıyorum yazıyorum cevap vermiyor. eskiden de cevap vermediği olurdu ama en fazla bir gün. şimdi arıyorum çalıyor açmıyor. whatsapp tan yazdım o kadar çevrimiçi olup cevap vermiyor. whatsapp ta durumunda yumurtadan çıkan civciv vardı. şimdi onu "güzelsin be hayat =)" diye değiştirmiş.

    ben şimdi ne yapayım beyler bana bi akıl verin.
    ···
   tümünü göster