1. 1.
    +151 -5
    dıbını yurdunu gibeyim arkadaş ya. hayatımda ilk defa düğüne gittim amk. sırf anasının amcığı kadar ısrarlarından dolayı.
    masada malak gibi oturdum ilk 35-40 dk. sonra annem geldi, oğlum zaten hayatında başka düğüne gitmezsin, en azından bi' çık el çırp sahnede görün falan dedi. komşunun kızı da tuttu kaldırdı, onlar oynarken etraflarında alkış yapıyodum.
    huur evladı müzisyen boş anımı kollarcasına beklemiş gibi müziği değiştirdi birden, kızlar kayboldu bi anda 10 tane erkek ve ben kaldım sahnede.
    9 kişi soluma 1 kişi sağıma geçti bi anda halay başladı. 8 tane kuru pişmiş sola gelmiş 2 tane pehlivan beni araya almış çıkartmadılar amk. ilk başlarda tempo düşüktü, ayakları benzetmeye çalışarak döndüm 2 tur. muallaknin oğlu, zütünde kurt varmış gibi şarkıyı hızlandırdı.
    sağımdaki pekekent bi anda kolumdan çıktı oturdu.
    peşinden gitmeye yeltendim yok amk, solumdaki bırakmadı ayı oğlu ayı. hayatımda bırakın halay çekmeyi izlemişliğim bile yoktur halay başı oldum avradını gibeyim. herkes izliyor dıbına koyayım, durup naz da yapılmaz ben anlamam diye.
    ben de oluruna bıraktım, ayaklarım çılgına döndü horon çekmeye başladım çılgınlarca. peşimden gelen 9 lu ne olduğunu şaşırdı.
    turu tamamlayıp en arkadaki adamı yakaladım onu da geçtim 10 kişiden 2 tane yuvarlak kurdum. yanımdaki ayı tempoya uyamadı ayağıma takıldı sendeledim düştüm. herkes arkamdan yuvarlandı. en arkadaki 40 kg lık bin haricinde 9 kişi yere serildik.
    şişko kalktı seni halay başı yapanın cibiliyetini gibeyim diyerek yüzüme tükürdü kızgın kızgın ilerledi. biz de annemle hemen ayrıldık mekandan. bütün gün kafamı gibti rezil ettin bizi diye. sanki ben istedim amkodumun yerine gitmeyi. bi daha odamdan çıkarsam elimi ayağıma gibsinler.

    Edit : (bkz: komikli hikayelerimi tek başlıkta topladım) bu başlıkta 3-5 hikayem daha var belki seversiniz.
    ···
   tümünü göster