1. 1.
    -1
    beyler şu an sinirlerim bozulmuş durumda. önceki akşam olgunlarda bir bara gittik kız arkadaşımla. ankaralılar bilir isim vermeyim şimdi. neyse takılıyoruz bu sürekli telefonuyla uğraşıyor falan. ben de aklı başına gelsin diye trip attım buna biraz kalktım bir şey demeden tuvalete gittim. döndüğümde iki yanında iki tane bin bara yaslanmış benim hatuna yazılıyorlar. kız da gülüyor saçıyla oynuyor öyle sohbet ediyorlar. kavga çıkmasın diye kızın yanına gittim sevgilim çıkalım mı artık dedim. yüzü düştü iyi gidelim dedi. çocuklardan birine numarasını vermiş olabilir çünkü yolda da sürekli telefonuyla ilgileniyordu.

    neyse o kitapçıların oradan geçiyoruz 5 6 tane tinerci gördüm ileride. çattık dedim amk hızlı hızlı gidiyoruz tinerciler anında laf attılar lan şş, kızı buraya yolla falan. bir şey demeyince bunlar üzerimize koşmaya başladılar ama kızda topuklu ayakkabı vardı ben kaçtım kız kaçamadı. bunlar benim hatunu yakalayınca peşimi bıraktılar durdum ben de durup uzaktan baktım sadece. ellediler falan o çaresizliğimi size anlatamam beyler :( gecenin o saatinde kaldırıma oturdum ağladım ve iki gündür hala ağlıyorum.

    akay tarafından yunuslar geldi allahtan bunlar ışıkları görünce hemen kaçtılar. ben titreye titreye ağlıyorum kızın yanına gittim allah senin belanı versin dedi tokat attı yüzüme tükürdü gitti beyler anlatamam çok kötüyüm o günden beri.

    ve o günden beri ağlıyorum

    sizce ben bu kızı tekrar kazanmak için ne yapmalıyım çok seviyorum

    lütfen yardım edin şu kardeşinize
    ···
   tümünü göster