1. 1.
    -1
    not :birinci başlığı okumayanlar bu yazışmalardan hiç 1 gibim anlamaz bu yüzden ilk başlığı okuyun lütfen

    ilk başlık için

    (bkz: beyler aşık oluyorum yardım edin takunuzu yiyim)

    evet beyler kızla okulda karşılaştım bugün. ben oturuyodum masada bunu görünce göz kırptım bu oturduğu yerden kalktı geldi sana sarılmak istiyorum dedi sarıldı 15-20 saniye bırakmadı kokumu doya doya içine çekti. neyse tiyatro da yine el ele göz gözeydik sürekli sonra sigara molasına çıktığımızda ben bunu kenara çektim öptüm 4-5 defa yanaktan bu da beni öptü. çıkışta yürüyelim dedim tamam dedi.

    asıl meseleye geliyorum :
    açık açık dedim ki bu meseleyi fazla irdelemek istemiyorum ama bu çocuk sana zor mu kullanıyo ? elinde fotoğrafların videon falan mı var eğer böyle bir olay var da bana söylemiyosan açık açık söyle dedim. eğer fotoğrafın videon var da seni tehdit ediyosa o çocuğun hayatını giberim ! dedim. ha eğer sen bana bu konuda yalan söylüyosan senin hayatını giberim dedim. önce bi tırstı sen beni neden tehdit ettin ki falan dedi tedirgin oldu sonra her şeyi izah ettim güzel güzel

    yok öyle bi olay zaten olsa söylerdim dedi suratı düştü gül yüzlümün.

    dedim ki tamam mutsuz olabilirsin o çocuğun yanında sonuçta ben yokken hayatında bu çocuk vardı senin kurulu düzenini bozamam bana güven onu bırak diyemem bunu senden istesemde zaten güvenmezsin bana her şeyi zamana bırakalım. sevgilinin olmasının benim için hiçbir önemi yok dedim

    peki biz hiç 1 zaman birlikte olmasak cinsel 1 birlikteliğimiz olmasa tepkin ne olur? dedi. burda beni test etti resmen.

    cinsellik benim için hiç önemli değil ben senin yanında çok güzel ve kaliteli zaman geçiriyorum seninle yaşadığım her dakikanın ayrı önemi var benim için dedim.

    peki hiç 1 zaman sevgili olmasak yine de konuşur musun benimle dedi ?

    ben de evet konuşurum çünkü senin yanında kendimi çok iyi hissediyorum sanki dünyaya gelip gözlerimi açtığımda ilk seni gördüm ve o andan beri hep hayatımdaymışsın gibi hissediyorum dedim.

    gözleri doldu lan ağlayacaktı nerdeyse. bunun senin için bi önemi var mı bilmiyorum ama bu konuştuklarımızdan sonra gözümdeki yerin bambaşka bir yere geldi merteben değişti gözümde yükseldin falan dedi ağlamaklı oldu sonra da hep yanımda kal ben seninle çok mutluyum dedi.

    sonra birer sigara yaktık gözlerimin içine bakarak şarkı söyledi gül yüzlüm doya doya sarıldık birbirimize sonra da otobüse bindi gitti işte.

    özet : bu gün işler tam istediğim gibi geçti
    ···
   tümünü göster