1. 1.
    +2
    ırkçı diyorsun türk ırkçısından bahsediyorsan geleyim sana anlatayım bakalım anlayabilicek misin bunu bir çok kere anlattım burda ama kafalrı basmıyor burdaki kürtlerin amk

    bak güzel kardeşim türk ırkçılığı ne mussolininin faşizmine benzer ne de hitlerin naziciliğine. birincisi biz öncelikle şuurlu demokrasi taraftarıyız bunun ne demek olduğunuda sana şöyle basitçe açıklayayım. şuurlu demokrasi demek bu gün bdp nin bırak meclise girmesi kurulmasına bile izin vermeyecek bir yönetim şekli yani kısaca her türlü irtica, bölücülük ve türkiye cumhuriyetine aykırı her türlü hareketin siyasi bir oluşum oluşturmasına karşıdır.

    türkçüler yani türk ırkçıları asla durup dururken hitler gibi başka ırktan insanalrı asıp kesmez biz kendimize düşman olan milletlere düşman oluruz ve pek tabii dünya şartlarının gerektirdiği üzere onları öldürmek ( fakat sabun yapmak değil milletin bekası için yok etmek diyelim buna ) bir görevdir.

    türkiye cumhuriyetinin kilit noktalarına (örn. cumhurbaşkanlığı, başbakalık, iç işleri, dış ilşeri, genel kurmay, maliye, eğitim bakanlıklarına vb.) türk ırkına mensup kişilerin bulunmasını isteriz sebebide çok açık türkün iyiliğini türkten başka kim ister ? ha tabii arnavutun biride gelip isteyebilir, mantığına yatacağı gibi türk'ün istemem olasılığı daha yüksek. ha bunun istisnası olabilir türk'ün biri milli bilincinden kopabilir, bununda cezasının idam olması gerektiğini düşünüyoruz.

    bu gün turancılık ve türkçülük yapan oluşumların her hangi birine gittiğinde seni kürtsün sen gelme diye almamazlık etmezler asla. eğer türk için uğraşıyorsan ve bu ırkı yüceltmeye çalışıyorsan tabii ki aramızda bulunabilirsin.

    şununlada çok karılaştım adam bana diyor ki sen saf türk müsün? 3 göbeketen türk olanları Hüseyin Nihal Atsız ( ki bu düşüncenin en büyük fikir adamlarınadna biridir) türk olarak görmüştür ve öyle görünmesi gerektiğini söylemiştir.

    ayrıca biz dünya üzerinden diğer türklerinden refahını isteriz pek tabii çünkü onlar bizim kandaşımız. şöyle düşün bir akraban almanyaya çalışmaya gittiğinden onu sevmekten vazgeçmezsin demi ? bizim ki de basitçe o hesap işte.

    başka sorun varsa alabilirim ?

    edit: ırkçı hiç bir devlet göstermezsin falan safsatası yapacak tatlı su solcuları içinde söylemek isterim israile baksınlar bi bakalım ırkçılık bir develeti nasılda yüceltmiş ?
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster