1. 1.
    +14 -2
    2 yıl oldu bu olay olalı. olay şöyle gerçekleşti.

    kızla anlaşıyorduk ben romantik adam olduğum için ciddiyim kız işlerinde. beni ailesiyle tanıştırmak istedi. ben de kabul ettim. benim kızım olsa aynısını yapsın isterdim.
    ailesinin evinde akşam yemeği yiyecektik. kız hayvanları çok seviyor. bir kedisi bir de köpeği var. giderken lazer alıyım köpekle kediyi oynatırım ailenin eğlence olur diye düşündüm.
    gittim kızın evine. yemekten önce oturuyorduk ailesiyle. kızın ailesi beni sevmişti belliydi. bir de kardeşi vardı öncesinde soğuk davrandı ama onunla da oyunlardan konuşunca hemen açıldı. kediyle köpek de beni çok sevdi. onları sevmem için adeta yarışıyorlardı.

    sonra ben çok zekiyim ya sempatik olacam ya çıkardım lazeri yere tuttum. bir anda kedi lazere atladı köpek lazere atladı bunlar çarpıştı. ben güldüm biraz ailesi de güldü. sonra köpek bir anda kedinin boynuna atladı. herkes şoktaydı babasıyla ben kediyle köpeği ayırmaya çalıştık ama köpek ayı gibi bir şey. paramparça ediyordu kediyi. baktım olmayacak dedim dışarı çıkın. babasıyla ben içerde kaldık. babası köpeği sakinleştirdi. zaten kedi çoktan ölmüştü kafası neredeyse ikiye ayrılmıştı (boyundan değil burundan ikiye ayrılmıştı).

    babası bana beni dövecek gibi bakıyordu. annesi belli ki küfür ediyordu. kardeşi ağlıyordu. kız beni dışarı çıkardı ağlayarak sen git en iyisi dedi.

    kızla sonradan bir kere daha buluştuk. sana baktığımda hep o günü hatırlayacağım dedi ayrıldık. köpeği de korkudan bir fabrikaya bekçi olarak vermişler.

    yani beyler tanıştıktan 20 dakika sonra bir aileye çok büyük bir travma yaşattım.
    ···
   tümünü göster