1. 1.
    +3
    şimdi ilk gibişi sana güzelce bir anlatayım.

    önceden gibişin olacağını bilirsin. hazırlık yaparsın. gibindeki kılları keserin. prezervatif araştırırsın alırsın güzelinden bir tane. eczaneden alamazsın muhattap olmamak için ilk prezervatif alışındır çünkü. marketten alırsın. kızı çağırırsın eve. kız yapmayacağız o işi demiştir ama ikiniz de biliyorsunuzdur olacağını. sevişirsiniz falan sonra kıyafetler yavaş yavaş çıkar. iş gelir kızın donunun çıkmasına. kız elini dona zütürür. 2-3 saniye düşünür ve çıkarır. uzanır geriye. önce eğilip orala başlarsın. bakarsın ki oral çok iyi gidiyor kız coşmuş falan."vay amk fena gibicem kızı efsane olacak" dersin. sonra kız saçlarından tutar. gel artık der. üstüne çeker seni. ilk başta hissetmek istersin. ilk defa gireceksindir çünkü. prezervatifi takmazsın hemen. dalgayı zütürürsün oraya ama içeriye sokamazsın çünkü tahmin ettiğinden çok daha arkadadır delik. kızın yüzünde bi "of amk bi taku beceremedin" ifadesi oluşur ve penisini alır, güzelce bir oral yapar sonra kendisi sokar. sonra o ilk an çok önemlidir. böyle yumuşak, kaygan, pamuk gibi bir yer. ama dalgayı tamamen sarıyor. hiç boşluk hissetmiyorsun ama sıkıp zorlamıyor da. rahatca gidip geliyorsun ve her hücrende hissediyorsun. ellerini kızın başının iki yanına koyarsın. gözlerine bakarak gidip gelmeye başlarsın ve aklında sadece şu vardır. "içindeyim amk, gibiyorum lan sonunda amk oh be biliyordum olacağını amk biliyordum". sen bunları düşünürken küçük beyde hareketlenmeler başlar. o an prezervatifi takmadığın aklına gelmiştir. çıkarsın kızın içinden. hafif kurularsın tişörtünle. sonra prezervatifi açarsın. (evde önce başka birtanesi ile denemişsindir nasıl takıldığını vs) aynı şekilde takarsın yine. tekrar girmeye başlarsın kızın içine. sonra baya bi coşarsın ferrelardaki gibi hızlı hızlı gibmeye başlarsın ki bu gece yapacağın en büyük hata bu olacaktır. o 5-10 saniye çok iyidir tam bir ferre sahnesi gibi. şlak şlak şlak sesler. kız uyarır yavaş ol çok ses oluyor diye hafif inlemeler de başlar kızda. ama bu yüksek tempoya küçük bey alışık değil. boşalacağını hisssedersin. içinden "aha sıçtık" dersin tutmaya çalışırsın ama olmaz. boşalırsın. sonra kıza çaktırmadan "bu prezervatife bir şey oldu du bi bakayım" falan dersin. prezervatifi değiştirirsin. dalga boşalmıştır ama hala serttir. ikinciye başlarsın. o da fazla uzun sürmez ama 1-2 dakika sonra yine pertsin. dalgayı çıkartırken penisinin ilk seferki gibi sert olmamasından kaynaklanan bir prezervatif sıyrılması durumu ile karşılaşırsın. sonra kızın yanına mağlup olmuş bir şekilde yatarsın. sonra hafif duygusal hafif yalancı bir yatak muhabbeti döner. hadi uyuyalım moduna girersiniz ama kızın orasını burasını kurcalamaya devam edersin. bi posta daha gidersiniz ondan sonra. o da 1-2 dakika sürer. kız döner kıçını yatar. hala orgazm olmamıştır çünkü. ve senin aklında 2. seferden sonra sıyrılan prezervatifin vardır.

    ertesi gün kızı yollarsın. mesaj atarsın sıyrılmış olabilir ertesi gün hapı alalım diye. kız gelip içmez. züttür çünkü. altına sıçarsın 1-2 ay korkudan. kız arayıp sormaz kurtuldum dersin. kurtulmuşsundur da büyük ihtimalle zaten.

    bundan sonraki bütün cikslerinin kötü geçeceğini erken boşalacağını düşünmeye başlarsın. daha sonraları uzun süre ciks yapmazsın. sevişirsin sadece. oral yaptırırsın. bir sonraki ciksinde erken boşalıp boşalmayacağını bilmiyorsundur. ama inan sana bunu garanti ederim, bir sonraki ciksin kıyaslanamayacak kadar daha uzun ve kaliteli olacaktır. o arada kazandığın tecrube çok önemli çünkü.

    özetle, sonuç olarak ilk ciks tak gibi geçer. en azından benim ilk ciksim yukarıdaki gibi olmuştu. gerçek hikayedir.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster