1. 476.
    +4
    O gün okul çıkışı , benim yeni elemanlarla boş boş takılıyoruz sıgara , muhabbet falan ama gram zevk almıyorum 5 dk sonra uzucaktım eve o arada bizim tayfa aklıma geldi ulan sımdiki takıldıgım mallarla alakaları yok zaten ayar olmaya basladım binlere ağzımdan sigarayı attım ve sigaraya boş boş bakıyorum tam baktıgım yere siyah trans p o r t e r durdu içinden inenler tanıdıktı..

    Sabah rızanın dalasıp dayak yedıgı eleman amk hani sonradan benim dövdüğüm babası , abisi , ikizi ve 1 tane yaşı büyük adamla gelmişler hatta annesi bile gelmiş , o an anladım beyler anamı gibmeye gelmişlerdi ve haklılardı , arkamı dönmemle birlikte benim yeni elemanlar tüymüş umutsuzca dayak yemeyi bekliyordum yanıma doğru geliyorlardı kaçamazdım çünkü bu dayaktan kaçış olmaz sag tarafımdan bağrışma sesleri geliyordu kafamı çevirdim ..

    Özgür tayfun ali (eski tayfadan) kosarak geliyorlardı , ikizlerin babasına bakarak gülümsedim . Bu 3 kardeşim benim için geliyordu herşeye rağmen , babası yanıma gelip bogazıma sarıldı küfürler ediyordu(yaklasık 30 sn) tam o sırada çevikçe demirden atlayıp gelen özgür ikizlerin babasına zıpladı yere devirdi . Ben nefessiz kaldıgım için duvara yaslandım olanları izliyorum . Tayfunda ikizlerle ilgileniyordu , aliye ise ikizlerin abisi ve diger eleman kalmıştı , aliyi baya hırpaladılar daha fazla duramazdım kalktım ve alinin yanına koştum diger eleman ise bendeydi nerden baksan adam 30 yasındaydı karşılıklı yumruklar tekmeler savuruyoduk birbirimize o sırada özgür ikizlerin babasını yerdeyken yumrukluyordu özgür çığrından çıkmıştı , tayfun ise ikizleri halletmişti . ikizlerin babası bayılacaktı artık o arada bu ikizlerin annesi bizim özgürün yüzünü tırmıklıyor dıbına kodumun karısı özgür daha fazla dayanamayıp itekledi karıyı , babayıda bıraktı o arada tek kalan ikizlerin babası belinden silahı çıkardı.
    ···
   tümünü göster