1. 26.
    0
    @13 şaka bir yana

    ister inan ister inanma dediklerin son zamanlarda aklımdan geçenlere çok benzer. hayatta her şeyi doğal karşılamaya başladım son zamanlarda, beşeri hiçbir şey beni heyecanlandırmaz oldu. çok fantastik insanlar tarafından yönetiliyoruz, ileri gelen akp lilerin her dediği her yaptığı ayrı bir rezillik ayrı bir olay; bunlara şaşırmayı, sinirlenmeyi çoktan bıraktım. mesela ortadoğu'da vahşice öldürülen insanlara şaşırmıyorum.

    yeni bir kızla tanışma, konuşma fikri beni heyecanlandırmıyor.

    allah'a falan zaten inanmam.

    gerçekten iyi bir üniversitede iyi bir bölümde okuyorum ama okula uğramadığım gibi dersle alakam da sıfır, bütün sınavlarım boş kağıt.

    seninle yaşıtız, ben bunları (biraz iyimser bir yaklaşım olsa da) olgunlaşmış olmaya, büyümüş olmaya bağlamaya çalışıyorum biraz. dünyanın çocukluktaki gibi sürprizlerle dolu bir yer olmasını bekleyemeyiz artık.

    intihar saçma gelmiyor ama onun fikri de bende en ufak bir heyecan yaratmıyor. intihar etmek de çok beşeri, sıradan bir eylem olurdu bence. sonuçta intihar arzusu aslında somut bir şey; insan vücuduyla ilgili pek çok kimyasal, biyolojik tetikleyicisi var; bir hastalık olarak da ele alınabilir.

    yaşamaya devam ediyoruz işte, belki bir gün uzaylılar falan gelir de yaşadığımıza değer bir şeyler görürüz.
    ···
   tümünü göster