1. 1.
    -1
    evet beyler 3 konuda sorum vat. tavsiyelerinizi dinliyorum

    ilk olarak araba konusu. gecenlerde honda civic type r 2015 rekldıbını gördüm. ve cok aklıma yattı araba. sizce araba türkiyeye gelirse alınır mı? birde honda servisi nasıldır arabaları kaliteli mi? ben su an 2013 model bmw 520d kullanıyorum. baba arabası gecici olarak bende. bundan önce 2010 leon kullanıyodum. ama genel olarak volkswagen seat ve bmw nin servisleriyle görüşme şansım oldu. hondayı hiç bilmiyorum ama.. yani sorum sizce honda nasıl bi araba?

    ikinci olarak şarkı konusunda yardım isticem. ben lisedeyken 6 7 yıl önce çalan apaçi şarkıları vardı. böyle sadece zil sesi gibi din din din. kafa gibiyodu ama güzeldi o zamanlar. hatırlayan varsa yazsın adlarını bi zahmet. onun harıcınde cumhur hamarat- at kendini diskolara tarzı engin yıldız heat it up tarzı türkçe apaçi şarkısı bilen varsa yazsın. bmw de dinleyip kafa karıstırcam.

    son olarakda hamster almayı düşünüyorum. aklıma syrian hamster yattı. bi tane alcagım için en iyisi o. soruma gelince bu binler ne yer ne içer kafesleri ne kadardır kendisi nekadardır? varsa hamster besleyen yazsın

    evet beyler sorularım bu. şarkı olayını liseli kardeşlerime, araba işini üniversiteli kardeşlerime bırakıyorum. hamster için anaokullu bile olsa farketmez.
    ···
   tümünü göster