1. 1.
    +4
    nerde o eski inci sözlük muhabbeti var gelmeyin.

    serkan'ın "ne kadar çok üye o kadar iyi" politikası elinde patladı. sözlük kemik kitlesini kaybetti. bir zamanlar ekşiden daha zeki kitle artık yok, ekşi sözlük için biz "pipisini yeni keşfetmiş veletlerin kendisini tatmin etmek için açık saçık muhabbet yapttığı bi platform"uz ki haklılar da.

    normalde inci sözlüğü geliştirmeye yönelik bi başlık düşündünüz ama artık bildiğiniz üzere sözlük serkanın gibinde değil. (bkz: tek yol devrim)

    yapılacaklar.

    ilk iki nesilden 3 temsilci seçilecek (hesabı satın alıp almadığı nick altındaki tarihlerden kontrol edilecek) ve ""uzantısı sozlukspot.com olmayan" yeni bir sözlük sitesi kurulacak (sanırım sedat kapanoğlu klonlar için telif hakkı istemiyordu olmadı bi gibini yalarız olur biter)
    (server masraflarını karşılamak için ufak reklamlar alınabilir)

    sözlükte nesil işi kalkacak, üye olma tarihi olabilir. sözlükteki saygınlık nesille değil, alınan şukularla belirlenecek. çüküler de aynı şekilde.
    (günde 2 şuku atanın şukusu 5 puansa günde 20 şuku atanın 1 puan gibi)

    sözlüğe yeni üye olan bir yazarın ilk 100 entirisi yada ilk 3 gün girdiği entirileri bir saat sonra otomatik olarak silincek. eğer adam olamamışsa modlar tarafından bir üç gün daha uzatma verilecek. 2. seferde hala adam olmamışsa hesabı silincek.

    böylece liselilerin, orta ve ilk okulların sözlüğe girme yolunda tüm kapılarını kapatacağız. belki 800 online olmaz 300 online olur ama öz olur.
    ···
   tümünü göster