1. 251.
    0
    gene arabesk kültür yansımaları.. yok partizana gitmişlerde kimse bir şey diyememiş, yok partizan taraftarı tebrik etmiş falan filan. ama partizan taraftarı 100 kişi ile gelip muallak beşiktaş diye dakikalarca tv'den duyulacak düzeyde tezahürat edince sesleri çıkmıyor tabi..

    bu ergen balici tv önü anarşisti arkadaşları anlamak gerçekten güç..arabesk kültür bunlarda, mazlum edebiyatı yapma bunlarda, tekerlekli sandalye maçında oyuncuların sandalyelerini kırmak bunlarda, bursa il sınırına girememek bunlarda, kendi tribününde 16 yaşındaki çocugu bıçaklayarak öldürmek bunlarda, drogba iteleyince hazmedemeden sahaya dalmak bunlarda, yaş ortalaması 17 olan gfb tarafından statları basılması bunlarda, bütün dünya bizi bahsediyor tribi bunlarda, vs vs vs.. binlerce örnek verilebilir..

    ama tabi lafa gelince auvv çarşı auvv şeref falan filan.. bu arabesk kültürü ile harmanlanmış şeref, gurur falan olaylarını vurguluyan adamlar nedense yasin sülünleri, zagoları, belgede sahtecilik yüzünden avrupadan atıldıklarını falan duyunca hemen konu değiştirirler hemen..

    beşiktaş ne ki çarşı ne olsun.. anca yaşı 20'li rakamlara ulaşmamış ergen tayfanın dikkatini çeken bir oluşum. gerçi bilic'e mourinho, demba ba'ya premier ligin gelmiş geçmiş en iyi 10 forvetinden biri, atiba'ya viera muamelesi yapabilecek kadar baliden uçmuş arabesk kültürlü adamlardan da ancak bu beklenir. daha da detaylı anlatırım ama gerek yok..

    ultraslan'ın yaptıklarını kıskanma örnek al küçük evlat ! daha dur planlıyoruz gene bişiler..

    bonus: http://www.youtube.com/watch?v=CNr-GJLT6_k (gene bu senede ua olarak aynı maç önünü yapacağız, sizi de bekleriz..yerse)
    ···
    1. 1.
      -2
      üzülerek edit
      ···
   tümünü göster