1. 1.
    0
    caps vardır arkadaşlar ama en son vereceğim. am züt meme veremem etik kurallara aykırı.

    bundan 3 yıl önce omegleden videolu olarak bir kadınla tanıştım. kendisi italyandı. daha ilk görüşte birbirimizden hoşlanmaya başlamıştık zaten. ilk gördüğüm anda elimi sallamıştım kendisine. oda karşılık verdi. muhabbet ilerledikçe ayrıntılarda ortaya çıkmıştı. kendisi marsilyada yaşıyordu. 23 yaşında bir kadın. esmer. uzun siyah saçları var. yüzü çok güzel. yüzüne baktığınız zaman aşk kadını olduğunu hissediyorsunuz. kliplerdeki terkedilmiş hatunlar gibi yüzü var.

    ilk konuşmamız bitmeye yakın bundan facebook adresini rica ettim. facebook adresini istemeden önce sahte bir facebook hesabı açmıştım. ardından bu fake hesaba ekledim ve kabul etti. kendisi ile anlaşmamız sıkıntılıydı ikimizinde ingilizcesi eh işte derecesindeydi çünkü.

    1-2 ay sadece facebooktan konuştuk. bir gün yine konuşurken bu kız benden telefon numaramı istedi. o sıralarda benimde bir sevgilim var. sevgilim bununla konuştuğumu bilmiyor resmi face hesabıma ekli değil çünkü. neden arkadaşın yok dediği zaman durumu açıklamıştım bu kıza. oda istersen konuşmak zorunda değilsin anlayışla karşılarım demişti bende şiddetle hayır demiştim. ve telefon numaramı vermeyi kabul ettim. ilk 1 hafta ne ben onu aramaya cesaret ettim nede o beni. bir gece telefonum çaldı gece bizim saatle 2 gibi. yerimden sekerek kalktım. telefonu açıp alo dedim.
    ···
   tümünü göster