1. 551.
    +3 -1
    7. sınıftaydık.o aralar hormonlar tavan yapmıştı resmen bütün sınıf gaydi. tenefüste birbirimize dayardık ama bildiğin giber gibi çat çat vururduk zütü. kaçan vardı kovalayan vardı.ama harbi çok fena zevk alırdık sınıfın en sessiz çocuğu bile o an geldiği zaman kendini kaybediyordu.

    kuzenimle birbirimizi gibmeye çalıştık. olmadı ve bu konu ebediyyen kapandı.

    13-14 yaşındayken illet bir çocuktum çok kavgacı bir şeydim.yan komşunun oğluyla aynı yaştaydık ama oda tam tersi süt çocuğuydu. parlak bir şeyde zaten bunu aldım soydum memelerini falan emdim sakso çektirdim felaket bir şeydi ama ondan sonra çok fena pişman oldum utandım kendimden. gittim tehdit ettim söylersen öldürürüm seni diye söylemedide zaten. ertesi gün gittim okuldaki kızlara hallendim.

    17 yaşındayken otobüs tıklım tıklım doluydu. öndede benim yaşlarda uzun saçlı tipi safa benzeyen bir oğlan var.ben fırsattan istifade bunun züte yüklenmeye başladım adam ciddi ciddi tırstı yer falan değiştirdi. niye böyle bir şey yaptım bilmiyorum çocuk çok fena bakış attı iyiki otobüste tanıdık yoktu okuldan geliyordum.

    buda son başka yok. yine 17 yaşındayken tuvalette tadilat oldu tuvaletlerin aralarındaki duvarın boyu az bir şey azaldı kırık gibiydi. öğle tatilinde araya girer sınıfta ata diye parlak mavi gözlü bir çocuk vardı. tuvalete beraber gider yukarıya zıplardım atanın gibine falan bakardım benimkinin inmişi onunkini kalkmışı gibiydi amk. foto falan çektim ama sonra sildim. niye böyle bir şey yaptım bilmiyorum yine zaten 6 ay boyunca ilaç kullandım diğer şeyler için.
    ···
   tümünü göster