1. 51.
    +8 -1
    bir fen liseli yazıyor...

    fazla değil günde 800 soru yeterli diyen tiplerde vardı sabaha kadar çalışıp ilk dersteki sınava direk giricek kadar ruh hastalarıda günde 10 saat çalışanda vardı

    fakat hiçbir zaman çoğunluk değildiler.
    hiç bir zaman biz yurtta belletmenin sigarsını çalıp içenlerden, çukur kazıp bütün içki zulasını bahçeye gömdükten sonra hafta sonu gece üçte çıkarıp sabahlara kadar içenlerden, kız yurdundaki sevgilisiyle barışsın diye okulun merdivenini(yaklaşık 8 metre)kırıp en üstten düşen elemanı saat 1'de hastaneye kadar taşıyanlardan herhangi bir üstünlük sağlamadılar. onlar günde 8-10 saat çalışıp 100 aldılar size yemin ediyorum sayfa çevirmeyen bizim elemanalar 70-80 alırlardı(onlar şuan en iyi tıp fakültelerinde okuyorlar çok başarılı alanlarında uzman doktorlar olucaklar, diğerleride taşşaklı mühendisliklerdeler arada fazla fark yok usta)

    sizin anlattığınız elemanlar okulda yok diyemem ama okulun azımsanmıcak kısmı zeki taşşaklı elit adamlardır hepsinden bir şeyler öğrenirsin konuştuğun zaman. boş insanlar değillerdir muhabbetleri çok iyidir. açık görüşlülerdir bazı yönlerden olgunlaşmamış olsalar bile dünya görüşleri fikirleri yaşıtlarının yanından bile geçemiceği yerlere ulaşmıştır(he yav he diceksiniz... haklısınız inandıramam keşke sizi o 4 yataklı yurt odasına sokabilsem bir gecede konuşulanları bir dinletebilsem).

    büyük bir önyargı(haklı olarak) var fen lisesine karşı ama inanın ruhsuz sığırlarla dolu bir yer değildir. aksine her sığıra en az 3 tane zeki kültürlü elit adamın düştüğü yerlerdir.
    ···
    1. 1.
      +1
      O 4 yataklı yurt odasında dönen muhabbetleri burdakilarin yarısından fazlası anlamayip bu ne gibik muhabbet yhaa der. DFL mezunu ..
      ···
   tümünü göster